- Za ten post Stalker Rambo otrzymał następujące punkty reputacji:
- Mruk.
MordercaBezSerca napisał(a):Aha, to samo powiedzonko słyszałem o:Strzelcy dzielą się na tych, którzy mają respekt do broni i na tych, którzy będą mieli respekt do broni – po wypadku”.
-motocyklach
-motolotniach
-motopiłach
-piciu bimbru
-chodzeniu po górach
-nurkowaniu itd.
MordercaBezSerca napisał(a):Boszsz... x2 - Jak sadzą takimi pierdołami w tekście to mam poczytane.Będąc na strzelnicy, świat i wszystkie codzienne sprawy, pozostają za wałem ochronnym, kulochwytem, strzelając odpoczywasz, bo strzelając nie masz możliwości, by myśleć o czymś innym.
MordercaBezSerca napisał(a):Z drugiej strony bardzo mądre :"Postanowiliśmy skupić się na najbardziej istotnych, według nas, elementach szkoleniowych, żebyście mogli wspomóc się naszym poradnikiem przed treningiem na strzelnicy, najlepiej pod okiem doświadczonych instruktorów.
Myślę, że to oddaje istotę sprawy. Samo czytanie książek z nikogo nie zrobiło dobrego praktyka.
MordercaBezSerca napisał(a):Tak, z ciekawość : jak jest opisana pomoc przedmedyczna przy postrzale? Tutaj chyba obaj autorzy mogą wnieść wiele ze swojej praktyki. Jeśli podeszli do tematu z głową, to może rzeczywiście kupię.
Stalker Rambo napisał(a):Jaki masz kontakt z bronią palną? Bo nie wiem jak prowadzić dyskusję dalej.
Obóz nr 1 - Bronia jest be, bo jak Andżej z Januszem siem napijom to siem zastrzelom.
Obóz nr 2 - Bronia jest łał, bo jak napadnie mnie bandyta to bendem móg go zaszczelić.
jak ktoś rozbije się na motocyklu, lub na motolotni to nikt nie krzyczy ZAKAZAĆ! OGRANICZYĆ! NIEDOPUŚCIĆ!
Jeżeli coś was trapi nie bierzcie broni do ręki dopóki nie poradzicie sobie z kłopotami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości