Narażę się na warna, ale trudno... Wybacz xKoweKx, ale na inwektywy muszę odpowiedzieć.
@malakasRozumiem, że do napisania, histerycznego w swym wydźwieku, posta o szkodliwośc patcha 04.08 pchnęła cię troska o dobro userów. Szlachetne to i godne ze wszech miar pochwały. Jednakowoż wtręt na mój temat zmusił mnie do odpowiedzi, której też udzieliłem.
malakas napisał(a): Oraz z racji tego ,że nie przetłumaczyłeś wszystkich skryptów więc jest bezurżyteczny dla graczy z RC2 i powinno być to zaznaczone.
Teraz odrobina wniosków: być może fakt przeoczenia jakichś istotnych plików podczas implementowania spolszczenia jest również, poza błędami samego patcha, przyczyną jego niekompatybilności z tym, co nazywasz RC2. Zgoda. Mój błąd. I to jestem gotów wszem i wobec ogłosić. Uwaga więc:
Implementacja tworu zwanego RC2 do patcha 04.08 zakończyła się niepowodzeniem. Jest w tym tylko i wyłącznie moja wina. Userów stalker.pl (pod żadnym pozorem nie mylić ze stalkerteam.pl) serdecznie za powstałe niedogodności przepraszam. Userzy stalkerteam.pl, którzy pobrali patch i doświadczyli za jego sprawą jakichkolwiek problemów z grą, są mi doskonale obojętni, skutkiem czego nie kieruję w ich stronę żadnych, najmniejszych nawet namiastek przeprosin.
Tyle, jeśli idzie o sedno informacji o niekompatybilności patcha i związanych z nim problemów.
Teraz odpowiedź na dalsze twoje dywagacje:
malakas napisał(a):Ripper albo jesteś idiotą , albo takiego udajesz
Otóż nie, nie jestem idiotą. Ale pozwolę sobie zauważyć, że tylko skończony idiota mógłby, na podstawie analizy merytorycznej i językowej moich wypowiedzi, wysnuć tak karkołomną hiptezę.
malakas napisał(a):Skutek tego to błąd animacji itd...
Cieszę się, że posiadłeś już tę wiedzę, jeszcze niedawno bowiem na wiadomym forum wrzuciłeś loga z przytoczonym problemem, okraszając go szeregiem mniej lub bardziej durnych domysłów.
malakas napisał(a): wczasie jak ja siedziałem już przy PC to ty wchodzileś pod stół
W takim razie rozumiem, że mam do czynienia z interlokutorem w wieku lat 50. Pozostawię to właściwie bez komentarza, mogę cię jedynie odesłać do wzmianki nt. idioty.
malakas napisał(a):Skąd wiem , jak pisałem znam ludzi z twego otoczenia.
Czyli jednak czyściciel kanalizacji... Albo pierwsza w historii anonimowego dostępu do internetu osoba, której udało się zinwigilować otoczenie jakiegokolwiek usera jakiegokolwiek forum, mając (lub nie) do dypozycji jedynie adres IP. Cóż, może prawdziwym jest powiedzenie, że w każdym idiocie drzemie pierwiastek geniuszu...
malakas napisał(a):TO ONI SĄ TUTAJ NAJWAŻNIEJSI NIE TY I TWOJE FOCHY..
Mowa o userach, oczywiście. Cóż, sądzę, że w kwestii Solyanki, rozwiązywania jej problemów i pomocy userom, nie mam sobie nic do zarzucenia. W odróżnieniu od userów twojego pokroju, którzy nie wnoszą do tematu nic. Absolutnie, nieskończenie NIC. Jesteś tylko pasożytem, wpadającym tu wiadomo skąd i podkradającym co smakowitsze kąski - rozwiązania, pliki, czy co tam uda ci się pochwycić. Więc ocena mojego wkładu przez taką osobę jak ty jest niczym nie uzasadniona. Na marginesie przeczytałem wszystkie twoje 13 postów... Można je streścić trzema słowami - "pomóżcie, mam problem"... Poza oczywiście jednym: "Ja pyerdolę, ale kutaf z tego Rippera, wpadłem tu, chapnąłem patcha, bez sekudy zastanowienia wrzuciłem do gamedaty i teraz, przez tego kutafa Rippera mi nie działa! Strzeżcie się wszyscy, bo przez tego kutafa Rippera też stracicie 10 godzin życia!"
W kwestii FOCHÓW - to nie są fochy, to najprawdziwszy FKURW! Fkurw na zadawane w kółko i na okrągło te same pytania, fkurw na nie czytanie postów, fkurw na śmietnik, fkurw na wpadające tu wszelkiej maści rodenty, których jedynym celem jest robienie z tego tematu kupy gnoju... Zadałem sobie sporo trudu w uporządkowanie zdezaktualizowanego pierwszego posta, jak i w udział w pomocy (tak, jest coś takiego, nie tylko "pomóżcie, mam problem") userom. A że się fkurwiam - taki mam charakter, głupota i niefrasobliwość mnie drażni i daję temu wyraz. Koniec, kropka.
xKoweKx przepraszam jeszcze raz i obiecuję już więcej nie reagować na zaczepki i nie offtopować.