Pathetic_Ripper napisał(a):@caleb spróbuj może w tym pierwszym krytycznym okresie zrezygnować z dynamicznego oświetlenia. Ponadto spróbuj przegrać ten moment nie biorąc żadnych zadań pobocznych. I być może Rosjanie nie bez kozery stanowczo nie zalecali stosować quicksave'a...
EDIT: Przegraj Prypeć z autosave'a.
EDIT2: Antreg wspomina o tym, że jeśli przywracany był patch 1.0004 po 1.0005 czy 1.0006 też mogą dziać się cuda-wianki.
k4r00 napisał(a):Modzik fajny jak narazie. Teraz jestem w magazynach wojskowych i powiedzcie mi proszę czemu nie zalicza mi zadania gdy odbijam barierę z rąk wojaków? Dodam że Czapa żyje i ma się dobrze. Z ważniejszych postaci tylko max zaliczył zgon. Co robię nie tak?
STALKER napisał(a):@Pathetic_Ripper, już mam broń wartą mojej kabury - DE przerobiony na 9x39FN to nie jest, ale działa
EDIT: Kur... to chimerę jednym strzałem kladzie
STALKER napisał(a):Jak dostać się do Prypeci? Z ATP (widoczne) przejście mam tylko do magazynów.
STALKER napisał(a):Czy worek trawy dla Kniazia można znaleźć bez pomocy naukowców? Tzn. czy już jest zespawnowany w Magazynach, czy muszę zapytać niebieskich o koordynaty?
"Armata" to bardzo dobrze dobrane słowoPathetic_Ripper napisał(a):To armata która ma wszystkie armaty pod sobą![]()
Już znalazłemPathetic_Ripper napisał(a):Możesz go odszukać na własną rękę, jest zespawnowany, ale może się okazać że kiedy już go znajdziesz będziesz na zasłużonej, stalkerskiej emeryturze![]()
utak3r napisał(a):Oj caleb, caleb.... wg Ciebie nie jestem odpowiedzialny jedynie za trzęsienie ziemi, gradobicie i koklusz...
Najpierw na całe forum krzyczałeś, że moje skrypty rozwalają grę, że bugi, że to i tamto... w końcu sam stwierdziłeś, że to nieprawda, ale ile nerwów mi tym zepsułeś i ile mi złego imienia przyniosłeś....
Teraz znów to samo. Doktor. Cebulku kochany - tekstura doktora jest zrąbana. Jakbyś uważniej przyjrzał się doktorkowi na waniliowych shaderach, zobaczyłbyś, że tam również wygląda, jak po ciosach skalpelem - a moje shadery jedynie ów błąd uwypuklają!
Ale nie ma to jak dobra rozróba, zwłaszcza, gdy można spróbować znów mi coś udowodnić, choć - jak zwykle zresztą - nie masz racji.
Spojrzę dzisiaj na tę teksturę, ale jeśli się okaże, że rozwalone jest mapowanie UV modelu... popatrzę, może uda mi się to naprawić. Niemniej, wbij sobie do tej swojej główki, że to nie jest wina shaderów, co zresztą było jedną z najbardziej Twoich karkołomnych tez. Po prostu pokazujesz, że kompletnie nie wiesz, co to są shadery... Ale niech Ci będzie. Może już bardziej mojego imienia nie zepsujesz, może inni zaczną w końcu ignorować Twoje wypowiedzi...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości