Pathetic_Ripper napisał(a):@Gorn111 absolutnie masz rację, mnie to "Serce Kontrolera" umknęło bo miałem "w zapasie" znalezione wcześniej i nie musiałem za nim ganiać

"Ognista Dusza" (mezomodyfikat podnoszący zdrowie i zabezpieczający przed radiacją)\n \nModyfikat "Krople Duszy" umieszcza się w anomalii "Spalacz". Czas transmutacji - 6 godzin czasu Zony. Otrzymany mezomodyfikat ma następujące właściwości:\n+600 zdrowie\n-20 radiacja\n-18 wytrzymałość\n\nprawdopodobieństwo udanej transmutacji: 60%; prawdopodobieństwo degradacji: 20%; prawdopodobieństwo odrzucenia: 20%"Łzy Ognia" (mezomodyfikat zabezpieczający przed radiacją)\n \nModyfikat "Łzy Elektry" umieszcza się w anomalii "Spalacz". Czas transmutacji - 6 godzin czasu Zony. Otrzymany mezomodyfikat ma następujące właściwości:\n-30 radiacja\n\nprawdopodobieństwo udanej transmutacji: 65%; prawdopodobieństwo degradacji: 20%; prawdopodobieństwo odrzucenia: 15%."Łzy Chimery" (hipermodyfikat zapewniający psi-ochronę i zabezpieczający przed radiacją)\n \nMezomodyfikat "Łzy Ognia" umieszcza się w anomalii "Galareta". Czas transmutacji - 2 godziny czasu Zony. Otrzymany hipermodyfikat ma następujące właściwości:\n-40 radiacja\n+45 telepatia\n+140 krwawienie\n-150 zdrowie\n\nprawdopodobieństwo udanej transmutacji: 55%; prawdopodobieństwo degradacji: 25%; prawdopodobieństwo odrzucenia: 20%.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości