Cromm Cruac napisał(a):A z anomalii grawitacyjnej (karuzeli jak się domyślam) można się wyrwać. Trza biegać we wszystkich kierunkach i w końcu puszcza. Mi się prawie zawsze udaje.

kuban napisał(a):Z tego co wiem ten kawałek mapy (wyglądają one jak dokument) ma bandyta w fabryce przy wykonywaniu zadania z kurierem.

Mortemanimalium jak jesteś w karuzeli to biegnij w stronę tam gdzie wbiegłeś(360 do tyłu) do anomalii.

Cromm Cruac napisał(a):Tak, że nie wiem czy następne części będą przy zwłokach w postaci dokumentów, czy pojawią się w notatkach przy obszukiwaniu zwłok.
Cromm Cruac.

mortemanimalium napisał(a):Cromm Cruac napisał(a):A z anomalii grawitacyjnej (karuzeli jak się domyślam) można się wyrwać. Trza biegać we wszystkich kierunkach i w końcu puszcza. Mi się prawie zawsze udaje.
No jak sie pojawiam w samym środku to nie ma szansy, próbowałem w kij razy i nie udało się, zresztą co przejscie bujać się z tą anomalią to porażka : / a biegać przez radar - yantar - dzicz do baru z magazynów też nie ciekawie

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości