Soviet napisał(a):2.15 Gra wywala mnie do pulpitu, a w logu mam "out of memory". Co robić?
- Sytuacja ta występuję gdy grze zabraknie pamięci RAM. Z tej sytuacji są trzy wyjścia:
1) Dokupujesz ramu (gdy masz mniej niż 3gb).
2) Zmniejszasz detale, a w szczególności tekstury.
3) Gdy masz min. 3gb ramu stosujesz tego fixa.
Thx atikabubu.

W1lczu napisał(a):Oby się stało tak, że polacy załatają tego moda. Wtedy wszyscy będą szczęśliwi

melkor napisał(a):Szczerze mówiąc wywala mi przy spawnie broni i bez tego moda na przejście,no i jest chaotyczny bo jak spawnuje artefakty albo pancerze to daje mi wszystki i musze wywalać;]. Czyli tak, najpierw mod na spawn ekwipunku, potem łatka i potem mod na spawn przejścia na Bagna. Dobrze kombinuje?

korn06 napisał(a):melkor napisał(a):Szczerze mówiąc wywala mi przy spawnie broni i bez tego moda na przejście,no i jest chaotyczny bo jak spawnuje artefakty albo pancerze to daje mi wszystki i musze wywalać;]. Czyli tak, najpierw mod na spawn ekwipunku, potem łatka i potem mod na spawn przejścia na Bagna. Dobrze kombinuje?
nie używaj spawnera do broni i kombinezonów(graj uczciwie!),bo to na pewno stworzy wiele błędów w grze, tu są opisane zadania przy których jednak będzie trzeba zespawnować kilka kwestowych rzeczy
http://www.stalkerteam.pl/topic/749-mal ... -by-yurek/

Dysk Pantery musi być spawnowany bo twórcy coś pokopali i nijak nie można go otrzymać. Po prostu się "ludź" w umówionym miejscu nie pojawia...biorąc wspaniałą broń jak na przykład M16, czy G36 my zawodzimy się bo w grze to cienka broń...
Mnie broń nie obchodzi tylko to przejście z Agropromu, mam tą mapę,
czyli tą ''razved_karta'' i umieściłem w slocie na broń ale na PDA przejścia nie ma.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości