Witam wszystkich. Jestem nowy na forum ale w Ukryte Ścieżki gram już od paru tygodni. Muszę przyznać że dużo ludzi odwaliło kawał dobrej roboty z tym modem. Zarówno twórcy z Rosji jak i nasi którzy to lokalizowali i poprawiali dali radę. Mod jest trudny, początek był wręcz dla masochistów ale to tylko zachęcało żeby zobaczyć co będzie dalej i nie zawiodłem się. Strasznie mi się spodobała długość gry, jeszcze jej nie skończyłem, ale znalazłem już wszystkie części miniguna, amulety i schowek Siemienieckiego.
No i wszystko fajnie ale jest łyżka dziegciu w tej beczce miodu. Mam następujący problem: Pierwszego serca kontrolera nigdy nie miałem na bagnach w Agropromie (pewnie wpadło w tekstury) a na wczytywanie pierwszego save'a po wejściu na lokację jest już mocno za późno. Z tego co czytałem na forum, wiedziałem że serca są w innych miejscach na mapach, więc się tym nie przejąłem i szukałem gdzie indziej. ALE mimo że mam detektor Krugłowa przy pasie cały czas, NIGDZIE WIĘCEJ żadnego już nie wykrył! Nie mam ani jednej sztuki. Poradźcie co robić? Rozumiem że do ukończenia moda ten art nie jest konieczny ale chciałem wykonać wszystkie questy zanim go skończę.
P.S.
Chmiel25 - Pathetic_Ripper zamieścił na którejś stronce tego wątku jpg-a gdzie są dyski i je tam znalazłem, więc albo poszukaj jego postu (ze 60 stron wcześniej) albo sam poszukaj, przy żółtej koparce obok rozwalonego rurociągu na północnym zachodzie Wysypiska. Mały parów, gęste krzaczory.