przez kocur21 w 14 Sie 2011, 17:28
Mam problem z tym modem jednak albo to pomysł gościa który go robił. Problem polega na tym iż nie mam opisanych zadań (dodatkowe informacje o zadaniu) w PDA w zakładce z misjami, jest tam przełącznik obok tytułu misji (opis/mapa) no i tu zaczyna się problem bo nie wiem gdzie dokładnie mam szukać wskazówek a jednak by się przydały.
To tak ma być. no i jeszcze mały problem z zadaniem na składanie miniguna, WIEM że mam dwie części jedną dostajemy od naukowca w barze (chyba bo już nie pamiętam) a drugą znajduje przy świeżo ubitym najemniku na wysypisku, a w PDA nie ma żadnej wzmianki o tym że mam 2 część a w Ekwipunku kiedy pisze że mam jedną z 7 części o co chodzi. A i jeszcze czy makaron jest ważny dla fabuły bo jak wchodziłem na wysypisko to jakoś tak ominełem te lokacje i poszedłem sobie na kordon zrobiłem save i dostałem info że makaron kopnął w kalendarz czy to żle dla fabuły. Opcja wczytania save nie wchodzi w gre nie mam save z wysypiska anie wcześniejszego. to może gdzie ten makaron leży (zwłoki) bo oczywiście na Mini mapce nie ma zaznaczonych miejsc martwych stalkerów ( gratuluje autorowi za pomysł który jest do d***py) Stalker 1.4, wersja podstawowa moda
Uwagi moderatora:
Albo zaczniesz pisać, jak należy, po polsku, albo sobie nie porozmawiamy... Twojego posta się nie da czytać! Skoro chcesz, żeby Ci ktoś pomógł, pomóż nam w czytaniu Twoich wypocin. - u3.
I'm online always. Really, if you do not believe, check!
Intel I5 4460 (4 x 3.2 Ghz), DDR4 16 GB, GeForce GTX 1660 OC 6G, 4 x 1 TB , zasilacz 500 W