S.T.A.L.K.E.R i schiza graczy...

Tutaj dyskutujemy w tematach, które nie pasują do żadnej części S.T.A.L.K.E.R.'a.
Regulamin forum
Chcesz zadać pytanie lub masz problem? Napisz w tym dziale, a Twój temat na pewno zostanie usunięty.

Postprzez jaras76 w 27 Lip 2007, 18:02

Ide dziś znów do strefy.... nara :D :!:
jaras76
Tropiciel

Dołączenie: 21 Lip 2007, 21:14
Ostatnio był: 25 Kwi 2012, 21:35
Miejscowość: warszawa
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 3

Reklamy Google

Postprzez Ghost Stalker w 30 Lip 2007, 17:44

Uzbrojony w dubeltówkę ganiam psy sąsiądów, a kiedy już złapie jakiegoś, odcinam mu ogon :P
Awatar użytkownika
Ghost Stalker
Kot

Dołączenie: 03 Lip 2007, 08:56
Ostatnio był: 26 Sie 2007, 18:15
Miejscowość: Lwów
Kozaki: 0

Postprzez Sargoth w 31 Lip 2007, 00:03

Ze mna jest juz naprawde zle...
Np. ostatnio skradalem sie do domu babki, a jak juz do niej dotarlem zobaczylem ja jak cos robi w kuchni z nozem. To ja do niej: Opuścija orużie... :D
Image
Awatar użytkownika
Sargoth
Kot

Dołączenie: 30 Lip 2007, 23:15
Ostatnio był: 23 Sie 2007, 06:43
Miejscowość: Z cmentarza...

Postprzez Kreitos w 31 Lip 2007, 17:26

To zarąbista gierka ale ja aż tak nie świruje, przecież bardzo rzadko ganiam psy sąsiada z parasolką :o
Awatar użytkownika
Kreitos
Kot

Dołączenie: 31 Lip 2007, 13:18
Ostatnio był: 31 Sie 2007, 13:13
Miejscowość: Z tamtych

Postprzez MCaleb w 31 Lip 2007, 17:43

There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 20 Lis 2024, 18:04
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Postprzez shadow-face w 31 Lip 2007, 17:55

Tylko nie mow, ze to ty, bo takie rzeczy to chyba tylko w erze:D:D

Shize mialem wczoraj jak jechalem tramwajem. Po przejechaniu kilku przystnakow, jeden z chlopaczkow ktory stał obok mnie powiedzial dosc cicho do drugiego: " O &%#@! kontroler. Dajemy noge czy walczymi z nim?"
W życiu jest tylko jeden poziom trudności... HARD
Awatar użytkownika
shadow-face
Stalker

Dołączenie: 20 Cze 2007, 10:43
Ostatnio był: 13 Lis 2014, 00:05
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Postprzez marcel w 31 Lip 2007, 18:06

Hehheh... Na mnie dziwnie wpłynął ten hipnotyzujący głos Monolitu... Codziennie przed snem odpalam sobie filmik na You Tube i sie w niego wsłuchuje :) A dziś zaczałem obwąchiwać kiełbase. Wyglądała na napromieniowaną. Poza tym wychodząc z domu staram się zrobić quick save. Nigdy nie wiadomo czy za rogiem czai się głodny nibypies, nie? :wink:
marcel
Opowiadacz

Dołączenie: 31 Lip 2007, 17:48
Ostatnio był: 29 Paź 2020, 15:47
Kozaki: 193

Postprzez Kovu Killaruna w 02 Sie 2007, 13:29

A ktoś z Was wpisał sobie w notatniku w komórczaku "kill the Strelok"? :wink: Bo ja tak :) . Zamiast śrubaszek noszę po kieszeniach śruciny od wiatrówki - poręczniejsze jakoś a anomalię wykryją niezawodnie, można od razu garść sypnąć ;). Stalkerowałem sobie jak byłem do tej pory na wiosze na zadupiu na mazurach ;). Znalazłem fajny opuszczony budynek idealnie w klimacie zony ;). Szkoda,że po dwóch kolejnych nie zostało już ni fundamentów :| . A budynku starej szkoły (istny Agroprom! Słowo stalkera!) pilnuje cieć :mad: Ale i tak się tam zakradnę ;). Muszę sobie tylko zamówić do wykonania kydexowy klips do latarki, coby ją o czapkę zaczepiać ;). No ale co pogoniłem po tej ruince z crosmanem 1733 c to moje :)
Aaa miało być o dziwactwach - np ganianie na codzień w rękawiczkach taktycznych (wersja bez palców, wzmacniana od wewnątrz dłoni) normalne nie jest no ale cóż - pasuje do mojego wizerunku :) .
O tak podstawowej rzeczy jak omijanie drgającego nad asfaltem gorącego powietrza nie muszę pisać - anomalia jak się patrzy ;).
A jako, że to mój pierwszy post na forum - v-tam wszystkich & pozdrawiam,
ale tak dla pewności...

...opustite orużje!! :wink:
"Modlisz się? - pytam. - Módl się - mówię - módl! Im dalej w strefę tym bliżej do nieba...
- Co? - pyta, bo nie dosłyszał.
- Módl się! - krzyczę - stalkerów wpuszczają do nieba bez kolejki!"
Kovu Killaruna
Kot

Dołączenie: 02 Sie 2007, 13:12
Ostatnio był: 08 Gru 2011, 14:17
Miejscowość: Kraków
Ulubiona broń: Storming Obokan

Postprzez Vaniol w 02 Sie 2007, 14:03

A myślałem że tylko ja mam takie porycie :D
Ja mam zamiar zrobić sobie koszulkę a"la ta z ed kolekcjonerskiej. Kupiłem swetr taki jak ma sie po zdjęciu pierwszego kombinezonu, zrobie sobie tatuaż z henny na przedramienu hmmm maska gazowa to podstawa. I składować wszytsko na jakiejs pólce w rogu pokoju :D (oprócz ręki xD)
Image Image
"And if that is not the best fuckin' example, God HimSelf killed his own motherfuckin' son. So let's sing The Death Song Kids" by Marilyn Manson
Awatar użytkownika
Vaniol
Very Important Stalker

Dołączenie: 21 Lut 2007, 21:50
Ostatnio był: 19 Sie 2024, 23:11
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 11

Postprzez Polski zolnierz w 04 Sie 2007, 12:52

Ja też mam schize... naprzykład w TV jak zaczeli gadać o kontrolerach gdzieś tam to ja na cały głos: O K***a!! a jak wlazłem do pokoju i zobaczyłem cień za firanką to: AA!! Pamagijcie! Pamagijcie! Wracajcie pacani!... Teraz to już nawet z kumplami ustalamy sobie małą rozgrywke ASG a raczej AEG to jak wlazłem se w neta poszukać jakiś karabinków AEG to zamiast AEG czy ASG wpisałem: handlarz, a później jak chciałem sie poprawić to poprawiłem... tylko jak: handlarz Sidorovicz.
Vaniol, to ja se z kumplem robimy kombinezony stalkera! Czarna bluza, na ramie naszywka (szkoda, że nie ukrainy, ale Polski też fajnie sie nadaje ;P) oraz na kaptur naszywka radio-podobna :D
"Prawda wyłania się tak samo niespodziewanie jak deszcz popromienny Czarnobyla"
Awatar użytkownika
Polski zolnierz
Tropiciel

Dołączenie: 01 Sie 2007, 13:59
Ostatnio był: 04 Kwi 2011, 09:37
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 1

Postprzez donciu w 04 Sie 2007, 13:25

Ja nie mam takich schiz , ale wczoraj biegałem w "słoniku" (ta maska gazowa co ma rure i na końcu taki filtr co wygląda jak bidon :D). BTW: Współczuje tym co biegają z takimi maskami w woju :/ Ciężko się oddycha siedząc a co dopiero biegając.
Awatar użytkownika
donciu
Tropiciel

Dołączenie: 22 Lip 2007, 13:21
Ostatnio był: 03 Lut 2013, 13:10
Miejscowość: Świebodzice / ?????????
Kozaki: 2

Postprzez RogueTrooper w 04 Sie 2007, 18:14

Donciu napisał(a): BTW: Współczuje tym co biegają z takimi maskami w woju :/ Ciężko się oddycha siedząc a co dopiero biegając.

W woju się dawno już MUA nie używa (tak się ta maska p-gazowa nazywa). Ja kiedyś z kumplami wybraliśmy się na hałdę za miastem w miejsce gdzie ulatniają się gazy węglowe (cały rok z ziemi leci dym, śmierdzi siarką, rośliny spopielone itp. generalnie fajny klimat). Założyliśmy maski przeciwgazowe i heja połazić (znaleźliśmy nawet resztki kota, który zatruł sie oparami). Tylko potem śmierdzieliśmy nieziemsko.
Image
Awatar użytkownika
RogueTrooper
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2007, 17:00
Ostatnio był: 18 Gru 2013, 22:44
Miejscowość: Czarnobylska Elektrownia
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 3

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości