Realkriss napisał(a):Glaeken, tylko mi tu nie podawaj jako przykładu tego wstrętnego GTA. Bardziej seksistowskiej gry to na świecie nie ma. Nie znoszę GTA, nie jestem w stanie zidentyfikować się z bohaterem, który jest dresiarzem, złodziejem i chuliganem.
Realkriss napisał(a):[..] GTA. Bardziej seksistowskiej gry to na świecie nie ma
Realkriss napisał(a): Myślę sobie o Stalkerkach w danych frakcjach, może popuścimy wodze fantazji i powymyślamy sobie, jakie by były charakterologicznie i wizualnie dziewczyny z Powinności, Wolności, Komandoski, Naukowcy, no i Bandytki oczywiście...
Gizbarus napisał(a):Glaeken, co do strojów w stylu Mad Maxa, Borderlands czy Rage - strój bandytów ma mieć "szpanerski" wygląd (jak mówi opis płaszczyka;)) a nie sprawiać, że nosiciel będzie wyglądać jakby urwał się z klubu sado-maso po ostrej jeździe na twardych prochach...
, co?:PGlaeken napisał(a):"Księdze oclenia"
- coś w tym jednak jest... Tu akurat podzielam zdanie przedmówcy - wyidealizowane lachony z miseczką DD (czy jak to się oznacza...), perfekcyjnym mejkapem i fryzurą pasowały by jak kozia rzyć do orkiestry - że wydaje dźwięki, to nie znaczy że może być instrumentem dętym, co?exid napisał(a):Troche brudu, nieuczesanie dodaje uroku, i nie stwarza wrażenia, że Zona to jakies fajne miejsce dla księżniczek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości