Oddaj Kowkowi opis zbóju
Swoją drogą odchodząc od tematu, ciekaw jestem ile czasu minie, nim ta gra stanieje (TES V). Nie mam zamiaru wydawać na nią 120 zł. Nie sram pieniędzmi.
Widzę też, że wielu krytykuję tę grę. No jak każda ma swoje + i - . To też zależy od gracza. Jeden woli RPG, a drugi FPS, a jeszcze inny strategie. Ja osobiście jestem neutralny, gram w to co fajne

Nie ważne, czy FPS czy RPG, jak jest to porządna produkcja to gram. I w Skyrim na pewno zagram. Gra przoduje na pewno grafiką na tle innych gier tego gatunku, ale nie możemy mówić o tym, że spodziewaliśmy się lepszej, bo twórcy według mnie obniżając możliwości silnika, osiągnęli lepszą optymalizację, skłaniając się ku posiadaczy słabszych sprzętów. Przypuszczam, ze gdyby wyciągnęli max, to by szło jeszcze więcej epitetów na temat gry.
Skyrim z tego co widzę ma też ciekawy wątek fabularny. W sumie jest to taka nowość, nie spodziewałem się tego.
Dla mnie i Grafika i fabuła idą na plus. Jak ze sterowaniem to nie wiem bo nie grałem, ale jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiony.