W związku z tym ze nazbierało mi sie trochę asortymentu militarnego w formie broni, niektóre z nich:
- FN 2000 dobry na bliskie odległości,ma plus za granatnik a minus za celownik optyczny którym strasznie buja
-Colt M16A2 2 tryby ognia,minus brak automatu, celownik optyczny nie buja, bardzo dobrze sie celuje,lekki
-Colt M4A1 (posiada 3 tryby ognia, celownik optyczny nie buja, tak jak w M16 i tak samo lekki)
-Steyer Aug A3 Dobry karabinek szturmowy na niedalekie odległosci, zwłaszcza na fantomów jak załadujemy amunicje przeciwpancerną,szybkostrzelny
-Travor Star21 Tak jak powyższy, podobne parametry, troszkę gorsze obrażenia.
Wszystkie są na tą samą amunicje 5,56×45 , mam pytanie czy do Coltów dokupię gdzieś granatnik?Wydaje mi sie ze jeden wczesniej dostałem od Kutwy i sprzedałem

, dużo wcześniej zanim dostałem te karabiny.
Pytanie drugie
-Saiga 12k 10 w formie nabojów w magazynku, słabe obrażenia, plus za szybkostrzelność
-Anomalny Winchester 6 nabójów w magazynku. spore obrażenia, wolno strzela
Moje pytanie brzmi, który karabin i strzelbe polecilibyście wybrać? Czy może zakupić snajperkę SWD po modyfikacji w Powinności, za artefakt moge dostać
Pytanie Trzecie
Gdzie znajde artefakt "Błona" tudzież "Kryształ" jedną błone znalazłem, w Dziczy w tunelu z anomaliami elektrycznymi.
Przesyłke Salomona zostawiłem sobie u Sidorowicza w schowku obok wejscia, mam nadzieje ze nie zginie(+ 5kg wolnego miejsca w plecaku
Pytanie Czwarte
Co zrobić z Grawi Kombinezonami? Wyczytałem tutaj ze Mańkut moze je zmodyfikować, jak wygląda ta modyfikacja?
Pozdrawiam!