scigacz1975 napisał(a):stoi tam sobie gość z wolności który naprawia sprzęt i jak mu przyniesiemy benzynę i gaz, zatankuje nam miotacz.
Jerycho napisał(a):Podczas przeprowadzania działań operacyjnych na bagnach a Agropromie w poszukwianiu "Serca Kontroloera" którego i tak nie znalazłem, inni tu pisali ze może sie znajdować w innym umiejscowieniu.

Dżuz napisał(a):Też się go kiedyś sporo naszukałem i sporo tutaj naczytałem jak go znaleźćPierwsza sprawa: czy gdy podchodzisz do bagna pojawia się komunikat "Znaleziono artefakt"? Jeżeli masz komunikat a nie widać nigdzie artefaktu, to ja proponuję załadować jakiś zapis gry i spróbować podejść do bagna ale z innej strony. U mnie było tak, że gdy podchodziłem do bagna od strony tego urwiska to był komunikat a artefaktu ani widu, mimo że łaziłem po całym akwenie. I tak za każdym razem - ponowne ładowanie mapy nic nie dawało. Natomiast gdy obszedłem to jeziorko i poszedłem od razu na przeciwległy brzeg to artefakt i komunikat pojawiły się natychmiast. Wokół tego bagienka jest kilka miejsc z promieniowaniem psionicznym więc warto sprawdzić też w innych. Podobną sytuację miałem na innej mapie; zauważyłem, że często ma znaczenie z której strony zbliżymy się do pola psionicznego.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości