Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez xionc w 11 Kwi 2012, 17:38

AlexStalker napisał(a):Ha, u mnie to samo.
Wszystko było ok, póki do tutejszego "gimnazjum" - do którego niestety i ja kiedyś miałam nieprzyjemność chodzić - zaczęli chodzić ludzie z "rodzin o gorszym statusie materialnym" i "z okolicznych wsi"

Znaczy co? Oceniasz ludzi po tym ile mają kasy, jakie mają metki na ubraniach, jakim autem śmigają czy są z miasta czy ze wsi?
To dopiero jest buractwo pierwszej klasy, ale z ciebie pustak. Brak mi słów na takie totalnie zje*ane podejście do życia. Już bym wolał obalić bełta w bramie z takim dresem niż z tobą pić mojito w dobrym klubie.
Image

Za ten post xionc otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Kontroler.
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Reklamy Google

Postprzez AlexStalker w 11 Kwi 2012, 17:46

Znaczy co? Oceniasz ludzi po tym ile mają kasy, jakie mają metki na ubraniach, jakim autem śmigają czy są z miasta czy ze wsi?

Widać jeszcze nie zauważyłeś że ludzie często kiedy piszą coś w cudzysłowie ironizują... Nie do końca to miałam na myśli, chodzi o to że chodzą do tej szkoły ludzie którzy definitywnie nie powinni tam chodzić - na przykład sławetny pan W. który 6 lat przesiedział w gimnazjum :P Co z tego że koleś potrafi pobić dzieci z połączonej z gimnazjum podstawówki, co z tego że sieje destrukcję w budynku szkoły - jest z "biednej rodziny" i wobec tego "nie mogą nic z nim zrobić"... Ten eufemizm "biedna rodzina" to tutaj określenie na kogoś z kim nic nie zrobią bo się boją ^^ Zawsze pretekst tego typu znajdą.
Nie wiem jak ty, ale TAK, ja czuję się lepsza od patologicznej młodzieży która wbija pijana na lekcje i podpala krzesła :E

Ps. mojito nawet mi nie smakuje, nie reprezentuję aż takiej burżuazji.
Эх, предатель, ты не страшен.
Да ты мой любимый враг!

- KYPCK, Предатель

Za ten post AlexStalker otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gizbarus.
Awatar użytkownika
AlexStalker
Stalker

Dołączenie: 08 Maj 2011, 13:25
Ostatnio była: 09 Lut 2016, 21:53
Miejscowość: Szczecin // Chabarowsk
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 82

Postprzez marcel w 11 Kwi 2012, 18:25

Znaczy tak. @xionc, z wypowiedzi AlexStalker jasno wynikało, o co ze stanem majątkowym chodzi, cudzysłów podkreślił to tak, że już bardziej się nie da. Może dziewczyna generalizuje, ale procent swołoczy wśród opisanej młodzieży i tak równa się mniej więcej ilości alkoholu w spirolu. Przypier*alasz się bez sensu.

ALE

Z drugiej strony, @AlexStalker, o co tobie z ludźmi ze wsi? Pomijając obecną dezurbanizację, fakt, że ludzie "z chajsem" wyprowadzają się z miast na potęgę, opierając się na własnym życiu mogę stwierdzić, że wieśniaka dużo łatwiej znaleźć w mieście niż poza nim. Bywam na wsi co weekend albo dwa, jeszcze nigdy nikt o nic się do mnie nie przysrał. Nikt nigdy. Nawet żulerstwo wymienione kilka postów wyżej jest grzeczniejsze. Ani razu nie zostałem tam zaczepiony o złotóweczkę, nic. Żyć, nie umierać.
>>> Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! ... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput. <<< ~ Ernest Scribbler
marcel
Opowiadacz

Dołączenie: 31 Lip 2007, 17:48
Ostatnio był: 29 Paź 2020, 15:47
Kozaki: 193

Postprzez AlexStalker w 11 Kwi 2012, 18:42

Chodzi po prostu o to że to "zamieszkanie na wsi" też jest powodem dla którego trzymają takich ludzi w szkole - bo niby przecież "do szkół poza obrzeżami miasta mają dalej" i "nie mają warunków na dojazd"
Okej, nie mają warunków na dojazd, ale jak trzeba to pomimo braku jazdy wożą się pod szkołą samochodami ojców/matek/rodzeństwa/kradzionymi :E
Po prostu drugi najczęściej używany pretekst na to, żeby się nikogo nie przyczepiać. Swoją drogą nie dziwię się że dyrektorka tego nie chce - poprzednia była wykończona nerwowo, aktualnej już tyle razy przebijali opony i wybijali szyby w aucie że woli sama mieć spokój i trzymać ich w szkole :)
Да ты мой любимый враг!

- KYPCK, Предатель
Awatar użytkownika
AlexStalker
Stalker

Postprzez vandr w 11 Kwi 2012, 19:21

Bo ekstremalne, szkodliwe dla innych wsiórstwo to nie stan zamieszkania, ale stan umysłu, i takich zalecam traktować ostrzegawczym strzałem 9mm w potylicę.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Lucjusz.
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Wczoraj, 13:07
Kozaki: 1749

Postprzez kapucha w 11 Kwi 2012, 19:38

A co do żuli...
Wracam sobie parę dni temu autobusem ze szkoły, nagle autobus bez powodu staje. Siedziałem na chyba 2-3 miejscu, więc się wychylam i patrzę co się dzieje. A tam policja ściąga z drogi obrzyganego żula. No kurde bez przesady, naj*bać się, obrzygać, wywalić i jeszcze usiłować uciąć drzemkę na środku pasa ruchu :facepalm:
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

Postprzez Tajemniczy w 11 Kwi 2012, 19:47

AlexStalker napisał(a):Po prostu drugi najczęściej używany pretekst na to, żeby się nikogo nie przyczepiać. Swoją drogą nie dziwię się że dyrektorka tego nie chce - poprzednia była wykończona nerwowo, aktualnej już tyle razy przebijali opony i wybijali szyby w aucie że woli sama mieć spokój i trzymać ich w szkole :)

Uuu to ty niezłe gimnazjum masz, niezłe mecyjanty tam chodzą :E .
AlexStalker napisał(a):Ha, u mnie to samo.
Wszystko było ok, póki do tutejszego "gimnazjum" - do którego niestety i ja kiedyś miałam nieprzyjemność chodzić - zaczęli chodzić ludzie z "rodzin o gorszym statusie materialnym" i "z okolicznych wsi"
Standardem jest, że kiedy próbuję wejść do bloku w którym mieszkam, na korytarzu spotykam 20 dresików lat 15 palących sobie w ukryciu przed nauczycielami. Chociaż, gorsza jest kategoria dresików lat 20-30, wożą się w kółko po osiedlu swoimi super stuningowanym autami, drą ryja na wszystkich i dewastują co popadnie. Zabawnie jest jak mają pecha i trafią akurat na patrol policji w cywilu :E

Są ludzie i parapety i człowiek nie zrozumie parapeta. "Wieśniakiem" może być nawet taki "miastowy", sam znam paru takich. Sam jestem ze wsi i jakoś nikt z moich znajomych nie wozi się Cinquecento puszczając disco-polo :P .
kapucha napisał(a):A co do żuli...
Wracam sobie parę dni temu autobusem ze szkoły, nagle autobus bez powodu staje. Siedziałem na chyba 2-3 miejscu, więc się wychylam i patrzę co się dzieje. A tam policja ściąga z drogi obrzyganego żula. No kurde bez przesady, naj*bać się, obrzygać, wywalić i jeszcze usiłować uciąć drzemkę na środku pasa ruchu

No tak to jest jak ma się zgona w nieprzewidzianym miejscu ;)
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Realkriss w 11 Kwi 2012, 19:49

Vandr, szacun. True story Bro. I to nie kwestia bycia ze wsi (okolicznej) jak się wydaje koleżance Alexstalker.
W Warszawie też można wsiura na wsiurze spotkać. A na wsi mojej Mamy miła i kulturalną młodzież.

Co do kółeczek, muszę się odnieść, bo to się o mnie rozeszło przy teorii "kółeczkowej".
Zgadzam się z Gizbarusem. Wpienia mnie takie generalizowanie, co to kogo interesuje, kto komu i za co.
Jak postawię teraz Xioncowi kozaka,bo się z nim serdecznie zgadzam co do wypowiedzi Alexstalker, czy to będzie oznaczało, że pragnę stworzyć z nim nową relację - może elipsę, bo następnym razem być może napiszę mu "nie zesraj się" :E

Ja się nie będę ograniczać, jeśli kogoś lubię i/lub się z nim zgadzam, to na takim forum jak nasze, w ten sposób właśnie najprościej mogę mu to okazać.
A jeśli kogoś lubię bardziej niż innych, to częściej stawiam mu wódkę. Proste? Jak w życiu.
Ostatnio edytowany przez Realkriss, 11 Kwi 2012, 19:56, edytowano w sumie 1 raz

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive scigacz1975.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 882

Postprzez AlexStalker w 11 Kwi 2012, 19:56

Realkriss napisał(a): I to nie kwestia bycia ze wsi (okolicznej) jak się wydaje koleżance Alexstalker.

czy ja nie pisałam, co miałam na myśli mówiąc o wsi i że to NIE SĄ MOJE przekonania, tylko pretekst jaki się słyszy kiedy ludzie przychodzą prosić o to żeby wydalić tą łobuzerię ze szkoły?
Да ты мой любимый враг!

- KYPCK, Предатель
Awatar użytkownika
AlexStalker
Stalker

Postprzez Realkriss w 11 Kwi 2012, 19:58

Nie masz przypadkiem jakiegoś zdjęcia do zrobienia?

Uwagi moderatora:

I po kiego prowokujesz i piszesz takie posty? Panna chyba chce drugiego warna.

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Snajper666.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 882

Postprzez AlexStalker w 11 Kwi 2012, 20:01

Realkriss napisał(a):Nie masz przypadkiem jakiegoś zdjęcia do zrobienia?

1. Za cholerę nie wiem, czemu po raz kolejny przyczepiasz się do mojej osoby.

2. offtop.
Да ты мой любимый враг!

- KYPCK, Предатель
Awatar użytkownika
AlexStalker
Stalker

Postprzez scigacz1975 w 11 Kwi 2012, 20:04

A ja nie cierpię jak się kobiety zaczynają publicznie "przepychać" - Cicho Baby - za kałacha i do strefy :E

Za ten post scigacz1975 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive marcel.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości