AlexStalker napisał(a):Ha, u mnie to samo.
Wszystko było ok, póki do tutejszego "gimnazjum" - do którego niestety i ja kiedyś miałam nieprzyjemność chodzić - zaczęli chodzić ludzie z "rodzin o gorszym statusie materialnym" i "z okolicznych wsi"

Znaczy co? Oceniasz ludzi po tym ile mają kasy, jakie mają metki na ubraniach, jakim autem śmigają czy są z miasta czy ze wsi?
Gizbarus.

AlexStalker napisał(a):Po prostu drugi najczęściej używany pretekst na to, żeby się nikogo nie przyczepiać. Swoją drogą nie dziwię się że dyrektorka tego nie chce - poprzednia była wykończona nerwowo, aktualnej już tyle razy przebijali opony i wybijali szyby w aucie że woli sama mieć spokój i trzymać ich w szkole
AlexStalker napisał(a):Ha, u mnie to samo.
Wszystko było ok, póki do tutejszego "gimnazjum" - do którego niestety i ja kiedyś miałam nieprzyjemność chodzić - zaczęli chodzić ludzie z "rodzin o gorszym statusie materialnym" i "z okolicznych wsi"
Standardem jest, że kiedy próbuję wejść do bloku w którym mieszkam, na korytarzu spotykam 20 dresików lat 15 palących sobie w ukryciu przed nauczycielami. Chociaż, gorsza jest kategoria dresików lat 20-30, wożą się w kółko po osiedlu swoimi super stuningowanym autami, drą ryja na wszystkich i dewastują co popadnie. Zabawnie jest jak mają pecha i trafią akurat na patrol policji w cywilu
kapucha napisał(a):A co do żuli...
Wracam sobie parę dni temu autobusem ze szkoły, nagle autobus bez powodu staje. Siedziałem na chyba 2-3 miejscu, więc się wychylam i patrzę co się dzieje. A tam policja ściąga z drogi obrzyganego żula. No kurde bez przesady, naj*bać się, obrzygać, wywalić i jeszcze usiłować uciąć drzemkę na środku pasa ruchu

scigacz1975.

Realkriss napisał(a): I to nie kwestia bycia ze wsi (okolicznej) jak się wydaje koleżance Alexstalker.

Snajper666.

Realkriss napisał(a):Nie masz przypadkiem jakiegoś zdjęcia do zrobienia?

marcel.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość