Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez djcycu w 23 Kwi 2012, 15:51

xKoweKx napisał(a):
Masa gówniarzy dziś się rżnie po kątach Gimnazjów odkąd w telewizji pojawiły się zacnie ciekawe filmy dla młodzieży produkcji... Amerykańskiej.

Możesz mi podać przykłady tych seriali? Jedyne jakie znam to te z DIsney XD, ale nie sądzę, by one demoralizowały gimbusiarnie. :D

To byś się zdziwił :E Siora to non stop ogląda i jak słyszę te teksty i to wszystko to się chce TV przez okno wypieprzyć. A co do adblocków to owszem można ale nie mam na myśli wnerwiania się na te wyskakujące pierdoły tylko o samą ideę ich powstania.

Dżuz napisał(a):Gdzie Ty facet mieszkasz? Na pigalaku jakimś ? :E

Jestem po prostu może lekko zacofany ale też nie jestem jakimś śliniącym się samcem na każdą pannę która wyjawi swoje 4 literki. Co jak co ale zamiast mnie to nakręcać to mnie tym bardziej zniechęca ;) Bawiło by cię oglądanie panienki której patrząc w linii prostej widać ciapsko zakryte czerwonymi majtuchami wystające z zbyt krótkiej spódniczki? No widzisz... Mnie nie bawi. Jak miniówka to spoko ale niech zakryje dupę i to szambo na przodzie bo to nie jest ładnie kiedy się pokazuje wszem i wobec. Co ona chce niby pokazać? Że jej ze dwa nowe kłaki przyrosły? A zmalowany dziób mówi sam za siebie... Szpachlowana i malowana - nie kupuję...

A i widzisz... I kolejne trendy z zachodu pewnie. Kurzenie i chlanie za sklepem obok gimnazjum. Śmiech na sali puste krzesła. 13 lat i cygar wraz z kielonem (no dobra butelka a nie kieliszek) w łapie. Co to ma być?! Ja takich akcji z gimnazjum nie pamiętam. Moi koledzy też choć wiem że to harpagany były.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Reklamy Google

Postprzez KoweK w 23 Kwi 2012, 16:10

djcycu napisał(a):Siora to non stop ogląda i jak słyszę te teksty i to wszystko to się chce TV przez okno wypieprzyć.

I jakie tam są te teksty, które prowokują młodzież do je*ania się po kątach w szkole? Nie rozumiem. Przecież tam nawet nie ma najmniejszego zabarwienia erotycznego.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 16:04
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez Tajemniczy w 23 Kwi 2012, 16:12

Lucjusz napisał(a):Xionc powinien się cieszyć, że żyje w takim zacofanym kraju gdzie "Katolski kołtun trzyma się mocno" bo w żadnym kraju muzułmańskim by sobie tyle nie potrolował.

Jeszcze są w tym kraju mohery aż tak dobrze to nie jest :P . "Rydzyk akbar" laskami go przeżegnają po krzyżu to będzie tak jak w muzułmańskim kraju.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Dżuz w 23 Kwi 2012, 17:55

djcycu napisał(a):Jestem po prostu może lekko zacofany ale też nie jestem jakimś śliniącym się samcem na każdą pannę która wyjawi swoje 4 literki. Co jak co ale zamiast mnie to nakręcać to mnie tym bardziej zniechęca ;)

No ja już sam nie wiem. Marudzisz, że Cię to zniechęca jak jej widać spod spódniczki trochę więcej niż zwykle, i że Cię to nie nakręca. Ja się pytam: na co ma Cię to nakręcać? Chyba nie jesteś nowym wcieleniem Zdzisława Marchwickiego, co? :E Kobieta ma się dobrze prezentować. Jak spod majtek wystają jej kłaczory, to widocznie źle trafiła z rozmiarem. Ale też ja się paniom nie patrzę ostentacyjnie w tę okolice w takich sytuacjach :wink: A jeżeli widać same majtasy i te majtasy tworzą estetyczny widok (rzadka sytuacja, coś ludzie nie dbają o tę część garderoby), to dla mnie nie ma problemu. Inna sprawa, że chodzę już trochę po tym świecie i z takimi sytuacjami jak opisujesz, za dnia, na ulicy, się nie spotkałem. Co innego w miejscach, do których nikt przyzwoity nie uczęszcza, a przynajmniej nie przed zmrokiem :wink: Widocznie masz pecha :D

Tak czy siak, nie będę "forsował swoich racji za wszelką cenę i pluł żarem w związku z tym po kilka(naście) razy w danym temacie." :wink:
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Wczoraj, 20:13
Miejscowość: Frogville
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

Postprzez Przemek77 w 24 Kwi 2012, 06:53

xionc napisał(a):Żeby pouczać innych to trzeba najpierw samemu być w porządku. Kościół Rzymski ma ostatnio z tym problemy, duże.

Nie bardzo rozumiem.
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Postprzez scigacz1975 w 26 Kwi 2012, 20:22

Debilne programy typu "moje najsłodsze urodziny" MTV - :mad: wrrrrrr...
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez Tormentor w 26 Kwi 2012, 21:11

Albo "Jak oni Głosują" czy też "Taniec na Wodzie".
I my mamy płacić abonament za takie posrane programy? Ligi mistrzów na TVP 1 nie puszczą ale ww ścierwa tak.
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 18 Kwi 2026, 17:19
Miejscowość: Yantar
Kozaki: 291

Postprzez duty w 26 Kwi 2012, 21:35

Co was w...pienia??
Moi Krajanie wpieniają mnie jak cholera, gdy marudzą, kłócą się o politykę i religię, są wtedy nie do zniesienia ...temat trzeba zamknąć i szable rozdać...krwawe by nastały czasy, ale w język by się ugryzł każdy, zanim by coś powiedział. :E

Chyba by mnie pierwszego rozsiekali ;)
Awatar użytkownika
duty
Tropiciel

Dołączenie: 27 Lut 2011, 22:29
Ostatnio był: 15 Cze 2015, 18:31
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Storming Obokan
Kozaki: 27

Postprzez scigacz1975 w 26 Kwi 2012, 22:13

@Duty - pieprzysz. Nikomu by się nie chciało za szable chwycić. Każdy zaganiany żeby na chleb zarobić.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Kozaki: 926

Postprzez szm w 26 Kwi 2012, 23:54

Polactwo zwyczajne. Ale cóż się dziwić... po półwieczu komuny. Jak można to się popsioczy, ponarzeka, zruga kogo trzeba, ale tak żeby coś z tym zrobić... to nie. Po co się narażać. Byle jakoś tą miche napełnić.
NA KOWNO!
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Dołączenie: 16 Wrz 2008, 18:39
Ostatnio był: 31 Sie 2025, 16:45
Miejscowość: Ciemnogród k. Moherowa Wielkiego.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 163

Postprzez Przemek77 w 27 Kwi 2012, 06:36

Tormentor napisał(a):Albo "Jak oni Głosują" czy też "Taniec na Wodzie".
I my mamy płacić abonament za takie posrane programy? Ligi mistrzów na TVP 1 nie puszczą ale ww ścierwa tak.

Te programy są (chyba) w stacjach komercyjnych a abonament płaci się na TV publiczną.

Ale i tak to granda - niby z jakiej racji różne takie Lisy, Kraśki czy Janowskie mają zarabiać po kilkaset tysięcy miesięcznie? Co to kuźwa, jacyś nadludzie są? Inne żołądki mają niż my? A poobniżać gaże tym wszystkim darmozjadom to i kasa się znajdzie. Ja się do nich nie dokładam i nie mam zamiaru.
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.

Za ten post Przemek77 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive weteran XD, Tajemniczy.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Postprzez xionc w 27 Kwi 2012, 09:45

Przemek77 napisał(a):Ale i tak to granda - niby z jakiej racji różne takie Lisy, Kraśki czy Janowskie mają zarabiać po kilkaset tysięcy miesięcznie? Co to kuźwa, jacyś nadludzie są? Inne żołądki mają niż my? A poobniżać gaże tym wszystkim darmozjadom to i kasa się znajdzie. Ja się do nich nie dokładam i nie mam zamiaru.

Taa jest wszystkim po równo, każdemu gówno.
Ale z ciebie komuch.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum