xKoweKx napisał(a):Masa gówniarzy dziś się rżnie po kątach Gimnazjów odkąd w telewizji pojawiły się zacnie ciekawe filmy dla młodzieży produkcji... Amerykańskiej.
Możesz mi podać przykłady tych seriali? Jedyne jakie znam to te z DIsney XD, ale nie sądzę, by one demoralizowały gimbusiarnie.
Dżuz napisał(a):Gdzie Ty facet mieszkasz? Na pigalaku jakimś ?

djcycu napisał(a):Siora to non stop ogląda i jak słyszę te teksty i to wszystko to się chce TV przez okno wypieprzyć.

Lucjusz napisał(a):Xionc powinien się cieszyć, że żyje w takim zacofanym kraju gdzie "Katolski kołtun trzyma się mocno" bo w żadnym kraju muzułmańskim by sobie tyle nie potrolował.

djcycu napisał(a):Jestem po prostu może lekko zacofany ale też nie jestem jakimś śliniącym się samcem na każdą pannę która wyjawi swoje 4 literki. Co jak co ale zamiast mnie to nakręcać to mnie tym bardziej zniechęca

xionc napisał(a):Żeby pouczać innych to trzeba najpierw samemu być w porządku. Kościół Rzymski ma ostatnio z tym problemy, duże.

Tormentor napisał(a):Albo "Jak oni Głosują" czy też "Taniec na Wodzie".
I my mamy płacić abonament za takie posrane programy? Ligi mistrzów na TVP 1 nie puszczą ale ww ścierwa tak.
weteran XD, Tajemniczy.

Przemek77 napisał(a):Ale i tak to granda - niby z jakiej racji różne takie Lisy, Kraśki czy Janowskie mają zarabiać po kilkaset tysięcy miesięcznie? Co to kuźwa, jacyś nadludzie są? Inne żołądki mają niż my? A poobniżać gaże tym wszystkim darmozjadom to i kasa się znajdzie. Ja się do nich nie dokładam i nie mam zamiaru.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości