[STALKER Народная солянка] czyli "Narodnaja Soljanka" - BETA

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [STALKER Народная солянка] czyli "Narodnaja Soljanka" -

Postprzez igla2008 w 26 Kwi 2012, 23:37

Niestety nie znalazło się nic :/ Czyli albo wczytanie save sprzed zadania albo spawner a ma ktoś jakiś pod ręką ?
http://forum.wojnyfrakcji.org/forum/index.php http://www.wojnyfrakcji.cba.pl/index.php :D Dziękuje dobranoc... znowu padło :D To już się robi tragiczne. Jak można cały czas tak nieudolnie tym zarządzać... Ale tak to jest jak cały czas te same osoby trzymają stołki choć dawno żadnych pomysłów już nie mają.
Awatar użytkownika
igla2008
Ekspert

Dołączenie: 20 Sty 2012, 00:45
Ostatnio był: 20 Lis 2024, 10:32
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 48

Reklamy Google

Postprzez Rumcajs93 w 27 Kwi 2012, 08:49

Spawner i instrukcja obsługijest tutaj: http://www.stalkerteam.pl/topic/214-spawner/

A i medykament dla akima w plikach gry nazywa się chyba lekarstvo
Ja Tu Tylko Sprzątam
:

Swierzbią Paluszki. Co ??
Awatar użytkownika
Rumcajs93
Łowca

Dołączenie: 22 Lip 2011, 19:32
Ostatnio był: 19 Lut 2023, 12:57
Frakcja: Czyste Niebo
Kozaki: 86

Postprzez igla2008 w 27 Kwi 2012, 09:31

Ok dzięki zupełnie nie mogę znaleźć radiostacji dla wilka ktoś wie gdzie ona jest ?
http://forum.wojnyfrakcji.org/forum/index.php http://www.wojnyfrakcji.cba.pl/index.php :D Dziękuje dobranoc... znowu padło :D To już się robi tragiczne. Jak można cały czas tak nieudolnie tym zarządzać... Ale tak to jest jak cały czas te same osoby trzymają stołki choć dawno żadnych pomysłów już nie mają.
Awatar użytkownika
igla2008
Ekspert

Postprzez djcycu w 27 Kwi 2012, 13:41

W tym wykopie na Wysypisku gdzie rury są powkładane. Idź asfaltem w stronę posterunku Powinności i zaraz przed nim skręć na lewo za hałdą śmieci gdzie te mięsacze latają. Idąc wzdłuż wykopu z rurami rozglądaj się bacznie a powinieneś znaleźć. To chyba blisko tej koparki będzie.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Damianox w 27 Kwi 2012, 18:22

Gdzie mogę dostać/znaleźć recepty do modyfikacji artefaktu Dusza ? Gram już chwile, i zaczynam się bać że gdzieś coś mogłem przegapić, a chcę mieć wszystkie recepty :D
Awatar użytkownika
Damianox
Stalker

Dołączenie: 11 Kwi 2011, 17:41
Ostatnio był: 15 Mar 2026, 18:03
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 11

Postprzez korn06 w 27 Kwi 2012, 19:52

Z tego co pamiętam- zdobyłem te recepty na Magazynach Wojskowych, po likwidacji posterunku najemników i przeszukaniu ich trupów.
korn06
Stalker

Dołączenie: 02 Lut 2011, 14:48
Ostatnio był: 12 Lut 2013, 15:40
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 7

Postprzez igla2008 w 16 Maj 2012, 22:06

Witam wie może kto ma i od kogo mogę zdobyć klucz do pomieszczenia ze snajperem na Radarze. Chodzi mi o tą miejscówkę gdzie można się wspiąć po schodach. Chodzi mi o klucz do zamka ..

i przy okazji ma ktoś pomysł jak pokonać tego stwora w podziemiach X-10 po wyłączeniu mózgozwęglacza?
Awatar użytkownika
igla2008
Ekspert

Postprzez Fr0zeN w 19 Maj 2012, 14:52

Nie wiem czy to prawda, ale w STALKERZE aby zabić trzeba nie raz sporo wpakować w mutka.
Fr0zeN
Kot

Dołączenie: 18 Maj 2012, 19:26
Ostatnio był: 02 Kwi 2015, 23:22
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 2

Postprzez Rumcajs93 w 19 Maj 2012, 15:31

@igla
Klucza nigdzie nie znajdziesz. Jedynie co możesz dostać to kod do drzwi, a kod kolego dostaniesz jak wyłączysz mózgozwęglacz, wtedy w bazie nad X10 pojawi się handlarz o niedługim imieniu Siak - on Ci da kod wzamian za pewną przysługę - Jemu będzie chyba chodziło o dostarczenie kompletu narzędzi od Sidorowicza (skrzynka waży ~35kg chyba).
A jeżeli pochełpisz się na zrobienie drugiego zadania (przyniesienie sejfu z X18) to od razu Ci radzę iść przez Kordon i zgarnąć z posterunku GrawiKombinezony (jeden dla Ciebie drugi dla Wolności) - przydadzą się :D

A co do stworka w X10 to trzeba w niego wpakować duuużo ołowiu - najlepiej wejdź gdzieś wyżej gdzie Cię nie sięgnie i dawaj wszystko co masz :P Ja miałem skrócone AK Strieloka - po drodze zbierałem amunicje ruską - i wszystko w niego poszło - spokojnie 500-700 pestek (w okolice głowy) - już człowiek się nudził bo cały czas strzelał, przeładowywał, strzelał, przeładowywał a ten wszystko bez zmrużenia przyjmował - stwór tak żywotny był. A jak tego powalisz to na przyszłość taka rada - Mimo swojej wielkości i siły Bibliotekarz za nic nie wejdzie do wody (każde bagno nawet kałuża jest dla Ciebie ratunkiem)
Ja Tu Tylko Sprzątam
:

Awatar użytkownika
Rumcajs93
Łowca

Postprzez Fr0zeN w 19 Maj 2012, 15:51

Teraz pytanie. Czy warto to pobierać ? 7GB to dużo jak na taki mod, a widzę ciekawie. Czy jest to wersja spakowana ?
Ile średnio zajmuje przejście tego moda ?
Fr0zeN
Kot

Dołączenie: 18 Maj 2012, 19:26
Ostatnio był: 02 Kwi 2015, 23:22
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 2

Postprzez Krzysu_Pl w 19 Maj 2012, 17:51

Ile? +100h (wliczając rozglądanie się, questy poboczne, zwiedzanie i przeszukiwanie schowków ;) )
Btw. na 1 stronie masz listę zmian, filmiki, zapoznaj się z nimi i sam podejmij decyzję :).
Awatar użytkownika
Krzysu_Pl
Tropiciel

Dołączenie: 05 Maj 2010, 19:23
Ostatnio był: 20 Lis 2024, 00:51
Ulubiona broń: RGD-5 Grenade
Kozaki: 81

Postprzez Rumcajs93 w 19 Maj 2012, 20:23

No to powiem też coś od siebie: To co w oryginalny SHOCu byłą główną fabułą tutaj jest szybką rozgrzewką :P

A tak na serio to mod godny uwagi - tylko musisz mieć nie mniej niż 2GB Ramu.
Ja Tu Tylko Sprzątam
:

Awatar użytkownika
Rumcajs93
Łowca

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości