Dokładnie tak. Dajmy się Smoq'owi skupić na ukończeniu wolnej ekonomii, bowiem jest to ficzer, który powoduje palpitacje serca i kisiel w gaciach stalkerskiej gawiedzi

Pomysł klas ma jak dla mnie zbyt mechaniczny wydźwięk, a Zona ma być wolna. Kto chce polować na mutanty (lub musi, bo w rzeczywistości sytuacja jest odwrotna) ten będzie to robił, i będzie zdobywał z nich części, podobnie jak z bronią ze stalkerów i wszystkich innych aspektów cukierkowego życia w zonie. Swoboda.
Co do grupy asasynów, to pomysł fajny, dobrze, że można coś takiego zrealizować. Żeby uniknąć głosów krytyki, możliwość ataku powinna następować z dużym interwałem, byś takim wyjątkowym eventem, nie stałym elementem gry- 2 pełne dni to powinno być minimum. Siła bandziorów powinna być spora, a to, że mamy kompanów? Nie powinien być żaden problem. Gra polega na tym, że nie mamy zginąć, w prawdziwym życiu każdy, kto może uratować nam tyłek jest cenny. Zresztą nie każdy łazi z kompanem, ja dla przykładu zawsze poginam sam.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Adi
Stary, Ty nie masz nic wycinać z fsgame. Tam już masz game_data, i to w tej linijce zmieniasz parametr na true. $appa nie wycinaj, nie wklejaj też nic dodatkowego.