Witam ponownie, mam pytanko, dla odskoczni zagrałem sobie w cs-a bez zadnych modyfikacji i po dołączeniu do np. samotników miałem wrazenie ze podczas walki z bandytami działania frakcji były jakby bardziej skoordynowane, tzn. pytanko czy to opierało sie na skrypcie który kaze im przeć do przodu byle tylko zdobyć pozycję? pytam z czystej ciekawości.
teraz propozycja, czy brałeś pod uwage mozliwość ściągania pancerzy z poległych przeciwników? było by to fajne urozmaicenie gdyby mozna było tak robić, a taki pancerz byłby w zerowej lub bliskiej zeru kondycjii i zwiększyć koszt ich naprawy to myslę ze nie zaburzyło by to jakoś strasznie rozgrywki
fajnym dodatkiem było by gdyby mozna było przemalować jakikolwiek pancerz u mechanika swojej frakcjii
mozna by było zrobić tez tak ze gdy nosimy pancerz jakiejś frakcji, to niewazny czy do niej nalezymy frakcje wrogie tej frakcji stają sie naszymi wrogami, a jak ściągniemy go to wiadomo wraca do normy
jeszcze jeden pomysł, nie wiem czy jest to mozliwe ale czy mozna było by przenieść lub wykorzystać element z moda OGSM w którym raz na jakiś czas widać grópki stalkerów stojących koło anomalii, jeden z nich trzyma wyciągnięty detektor i cośtam sobie klika a reszta go osłania,

smoq2 napisał(a):I raczej dialog typu "Ha ha ha, wynajęto nas żeby cie zabić! Giń!", czy coś podobnie idiotycznego odpada

smoq2 napisał(a):Ostatnio na temat fabuły pisałem też, że brakuje nam grafika do zrobienia przerywników filmowych, bez których nie widzę sensu żeby wpychać ją do moda.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości