desmond.

KoweK.

KOSHI napisał(a):Zapalenie zatok i własna broda, której nie chce mi się zgolić i mnie zaczyna kłuć. A najbardziej mnie wkurw*** jak gram w Stalkera i przychodzi mamuśka:
- Wyślij Zus i Pit.
- Już? Gram teraz ...
- Tak, bo ostatni już dzień.
- Dobrze, za godzinę wyślę.
- Dobrze synku.
I wraca za 10 minut i pyta: Wysłałeś już??? Nie, ku*wa nie wysłałem i gram, powiedziałem, że puszczę przelewy za godzinę, a jeba*** zus może sobie poczekać, nic mu się nie stanie. I tak co kolejne 10 min aż do skutku. kur*icy idzie dostać. Zus, sruz. Powiem jej, że daje jej miesiąc na opanowanie przelewów i przestaje cokolwiek wysyłać bo mnie to już zaczyna dobijać.

djcycu napisał(a):Zupełnie tak jak mówisz. Też jestem tego zdania a szczególnie jak mnie koleś zapytał po co studiuję... Odpowiedziałem więc że mam smykałkę do języków to wezmę i popróbuję by sobie talentu nie zmarnować. A nóż mi się uda i albo znajdę robotę albo nauczę się perfekt języka. Ten mi za to odpowiada że studiuje bo mu się robić nie chce a tak to mu starzy kasę dają i ma na hukaczki z panienkąPowiedzcie mi, czy to jest myślenie godne 21 latka?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości