Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Darth ReX w 29 Paź 2012, 18:40

Takie naklejki są na allegro.
http://allegro.pl/listing.php/search?ch ... arny+k*tas
Enjoy :)
|| Ryzen 7 5700 X3D | 32GB RAM | RTX 5070 Ti | Windows 10 Pro x64 ||
Awatar użytkownika
Darth ReX
Redaktor

Dołączenie: 08 Lut 2008, 17:27
Ostatnio był: 16 Kwi 2026, 18:07
Kozaki: 224

Reklamy Google

Postprzez djcycu w 29 Paź 2012, 22:27

Ty chyba Matrix nigdy we Włoszech nie byłeś :P Tamci do dopiero jeżdżą i parkują. Stają jak p.zdy bo na przerwę obiadową idą i nie patrzą że ruch zablokuje czy coś... Staje na drodze i idzie pajac do restauracji. Czasem pozastawiają tak drogi a potem każą ci 40 tonową ciężarówką wyjechać z firmy czy innego zadupia bo innych będą ładować... Problem w tym że ledwie osobówką przejedziesz.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez vandr w 30 Paź 2012, 08:22

Z tego co słyszałem, we Francji jest porównywalnie/jeszcze gorzej. Tam to mają gdzieś, gdy Ci przy parkowaniu pacną o zderzak, je*ną drzwiami w karoserię itp. Normalnie jakby nigdy nic się nie stało.

Denerwują mnie nocne ataki kaszlu, które mam od jakiegoś czasu, ale tutaj jestem sam sobie winien. Przestałem palić tydzień temu, a i tak moje "palenie" to był jeden/dwa papierosy, na jeden/dwa dni, przez okres jednego roku. Tak więc stwierdzam, że papierosy to ch*j. Całe szczęście, że nie doświadczam objawów odstawienia i nie odczuwam najmniejszej potrzeby zapalenia(w przeciwieństwie do ojca i szwagra, z którymi zrobiłem zawody kto najdłużej wytrzyma bez palenia. Skapitulowali po kilku dniach.), tak więc jestem na dobrej drodze :).
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

Postprzez djcycu w 30 Paź 2012, 10:54

Mój ojciec skapitulował by z tobą po godzinie :P A tak w ogóle to nie trawię jakoś faktu że ludzie potrafią się tak beznadziejnie uzależnić od papierosów jak mój ojciec gdzie wypala dziennie nawet po 50 papierosów... Nie powiem bo próbowałem 3 razy zapalić by tylko spróbować i jakoś rozgryźć co w tym fajnego ale wcale mnie to jakoś nie pociągało. Żeby to był jakiś szpan to też bym nie powiedział... Wkurza mnie też to jak dzisiejsze dzieciaki w wieku gimnazjalnym palą już w 13 roku życia a jak się już wybierają do średniej to sobie "artystyczne" emozdjęcia z papieroskiem robią i wstawiają na fejsbuczka... Noż kuźwa... Co prawda mam astmę i mi to wszystko szkodzi lecz cała nienawiść do papierosa wynika z tego że to śmierdzi, psuje zdrowie czyjeś i palacza a jednak jest jakieś modne...
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez scigacz1975 w 30 Paź 2012, 11:50

Bo nie palisz. Dlatego nie rozumiesz. Palę od 20-tu lat, kilka razy próbowałem rzucić. Najwyżei 3 tygodnie i zaczynałem znowu, tyle że więcej fajek wypalałem po rzucaniu. Też mi śmierdzi, wkór..ia mnie że ja sam dla siebie śmierdzę. I to że to ciulstwo jest na razie silniejsze ode mnie.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez kocur21 w 31 Paź 2012, 04:31

Dysleksja oraz Dysortografia innych i moja. Pomimo że "zdiagnozowano" u mnie w podstawówce to gówno i zalecono czytanie i pisanie w kółko po kilka godzin tekstów, 3 dni w tygodniu u logopedy, aby "nauczyć się" pisać poprawnie to i tak dosyć często widzę że robię błędy. Wkur**a mnie to bardzo bo jak ktoś mi zwraca uwagę :potwórTerminus: to wiem że ma racje taki osobnik, a ja chociaż raz bym chciał w życiu mieć na to zwyczajnie wy*eb*ne i odpisać "jestę dyslektyktykiem i mam svoje sazady fiec piepsz sje wrajeżę". Ciągle się staram a i tak robię tak dziecinne błędy. Ku*a tego się nie da wyleczyć czy jaki uj z tym zrobić, jedyny pomysł to taki że trzeba zapierdzielać ze słownikiem przy dupie, albo jak ja po prostu uczę się jak te pieprzone słowa wyglądają i z jakich literek są złożone. Dlatego ja nigdy nikogo nie pouczam że pisze jak troglodyta bo widzę że też ma problem, ale to ciągłe zwracane mi uwagi mnie już po prostu wkur*a a powinienem też zwracać uwagę innym ale nie potrafię.
P.S Termi bądź człowiek dobrego serca przy_najmniej dla mnie, nie lubisz :kotek: czy co?! Staram się człowieku!
P.S 2 Leje na wasze odpowiedzi z trzeciego piętra ciepłym porannym sikiem typu <urzekła mnie twoja opowieść> oraz < :facepalm: > Chciałem to napisałem co mnie wkur*a a wku*a mnie to bardzo. Kur*a teraz będą sobie jaja ze mnie robić ehh co za tępy świat.

--
kocur

Uwagi moderatora:

Poprawiłem orta. - Terminus
I'm online always. Really, if you do not believe, check!
Intel I5 4460 (4 x 3.2 Ghz), DDR4 16 GB, GeForce GTX 1660 OC 6G, 4 x 1 TB , zasilacz 500 W

Za ten post kocur21 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive scigacz1975.
Awatar użytkownika
kocur21
Stalker

Dołączenie: 02 Sie 2010, 12:37
Ostatnio był: 30 Gru 2025, 21:22
Miejscowość: Zadupie/Podświat/Żagań
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 23

Postprzez vandr w 31 Paź 2012, 07:58

Kocur, dzieje się tak dlatego, ponieważ dzisiejsi młodzi ludzie tłumaczą się dysleksją gdzie się da, podczas gdy jest to zwykłe lenistwo, zwyczajny analfabetyzm, skretynializm wtórny i chyba jakieś deformowanie się zwojów mózgowych. Osobiście Ci wierzę co do faktu, iż możesz "cierpieć na tę przypadłość" ponieważ znam gościa ze stwierdzoną dysleksją, który naprawdę nie zdaje sobie sprawy, że zdanie w postaci "Twuj mózg jest głupi jak wuł" jest niepoprawne gramatycznie. Sam gość głupi nie jest, ale jak przyjdzie mu coś napisać to zaczynają się schody. Gość na dodatek studiuję polonistykę i nikt z władz uczelni jeszcze nie wie o jego dysleksji :D .
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez Kuballa44 w 31 Paź 2012, 11:02

Wku*wia mnie fakt że notorycznie zasypiam. Często nie słyszę budzika, a nawet jak słyszę to przekręcam sie i ide spac dalej. -_-Jak pójde do pracy bedzie problem.
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.
Awatar użytkownika
Kuballa44
Beta Tester

Dołączenie: 12 Wrz 2009, 08:21
Ostatnio był: 02 Gru 2025, 19:29
Miejscowość: Prawie że Koszalin.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 297

Postprzez vandr w 31 Paź 2012, 18:37

Od kilku lat o pewnej kwestii coraz głośniej, więc w temacie...
Jakby nie patrząc, tak to właśnie wygląda ;)

:

Image
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wheeljack, Cysiu.
vandr
Modder

Postprzez scigacz1975 w 31 Paź 2012, 18:42

@Vandr - tu na forum to nic raczej nie da. Musiał byś drukować z tego plakaty metr na dwa i wieszać na szkołach, przedszkolach i blokach. Wiem o co Ci chodzi, bo mnie też wkurza to łapanie wszystkiego co hamerykanckie, ale głupoty ludzkiej nie przeskoczysz. Tylko sobie ciśnienie podniesiesz. Olej durni co nie znają swoich korzeni.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez Soviet w 31 Paź 2012, 18:50

Serio w Polsce ktoś bawi się w Halloween? To taki klasyczne, z chodzeniem po domach? Coś mi się nie chce wierzyć. Proszę o fotki.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez LSkiper w 31 Paź 2012, 19:00

Gdzieś na pierwszym piętrze podłoga była nadpęknięta widocznie i jeden z nich wpadł... dobrze że drugi wezwał pomoc z najbliższego posterunku. A delikwent złamał sobie rękę, wstrząśnienie mózgu i 3 czy 4 żebra złamane.

Tacy debile w Prypeci na wyjeździe.
MSI B450A Pro MAX/Ryzen 7 5800X3D/ASRock Radeon RX 9070XT/32GB DDR4 3600MHz/2TB WD Blue + 2TB SSD/Logitech MX Master/W10/Cooler Master MWE Gold V2 750W
Samsung Galaxy S22 Ultra
Awatar użytkownika
LSkiper
Tropiciel

Dołączenie: 19 Gru 2011, 23:27
Ostatnio był: 16 Kwi 2026, 00:04
Miejscowość: Posen
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 39

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości