Tajemniczy napisał(a):Te podtykanie 21.12.2012 praktycznie pod nos. W telewizji z 3 reklamy z wątkiem końca świata

Royaliste napisał(a):•Kaczyński, który wszystko zwaliłby na Tuska. Tusk nie jest ideałem, oj nue, ale obwinianie go za wszystko, co się w Polsce dzieje, to też przesada.
•Brak silnej i zrównoważonej Prawicy - mam dosyć PISu i ich fanaberii

utak3r napisał(a):Tajemniczy napisał(a):Te podtykanie 21.12.2012 praktycznie pod nos. W telewizji z 3 reklamy z wątkiem końca świata
Jest jeszcze jeden problem - kretyni nie zdają sobie sprawy z tego, że straszą dzieci. Ileż to ja musiałem się natłumaczyć córce, że to nieprawda... a ona się naprawdę wystraszyła. Idioci je**ni.

Tajemniczy napisał(a):Sam też sądzę że takie reklamy powinny być usunięte z wizji.

mdss napisał(a):Tajemniczy napisał(a):Sam też sądzę że takie reklamy powinny być usunięte z wizji.
...na jakiej podstawie?
Bo ludzie są zdurniali i ogłupieni, i wezmą to na serio?
To może zakazać też emisji filmów o końcu świata ("Pojutrze") albo ataku obcych ("Dzień niepodległości")?...

mdss napisał(a):Tajemniczy napisał(a):Sam też sądzę że takie reklamy powinny być usunięte z wizji.
...na jakiej podstawie?
Bo ludzie są zdurniali i ogłupieni, i wezmą to na serio?
To może zakazać też emisji filmów o końcu świata ("Pojutrze") albo ataku obcych ("Dzień niepodległości")?...

Tajemniczy napisał(a):Tak się teraz zastanawiam ile ludzi na świecie mogło popełnić samobójstwo/targnąć się na życie przez te gadanie o 21.12.

Tajemniczy napisał(a):Tak się teraz zastanawiam ile ludzi na świecie mogło popełnić samobójstwo/targnąć się na życie przez te gadanie o 21.12.
Tajemniczy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości