Tormentor napisał(a):Godzina strachu to chyba największa porażka w modach. Spawnujące się Zombie...Co to ku@wa jest? Resident Evil? I najlepsze, że te wyjące pokraki potrafią pojawić się nawet w powietrzu albo na jakiejś 20 metrowej wierzy.
djcycu napisał(a):Noktowizory. No dobra panowie moderzy. GSC się nie popisało i nie dało nam osobnego noktowizora. Uzależnili nas szczególnie od SEVY byśmy w nocy nie "świecili oczami". Skoro moderom podoba się realistyczna czarna noc to dlaczego nie podobają się im realistyczne noktowizory?! Magazynki do broni wynaleźli na pasie, baterie do przyrządów też wynaleźli, remkomplety też i tak samo noktowizory! Czemu dalej moderzy klasycznie utrudniają grę uzależnieniem nas od dobrego kombinezonu by mieć noktowizor? Przecież można go nałożyć zwyczajnie na głowę ewentualnie z hełmem!
nightvision_sect = effector_nightvision_2
Pangia napisał(a):Hę? Na Bagnach każdy większy budynek chroni przed emisją (emisja nigdy nie wystartuje na Bagnach, ale może wystartować w Kordonie/Agropromie, a wtedy nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś się cofnął). W Kordonie tak samo. Na Wysypisku masz tunel naprzeciwko bazy bandytów, pchli targ też działa jako osłona (co mnie nieco dziwi zważywszy na to, że jest doszczętnie rozwalony). W sumie to osłony w Czystym Niebie nie są specjalnie zbugowane, ale wskazywanie ich przez PDA już tak (zwłaszcza ww. tunel - musisz niemalże wejść do niego, żeby gra cię do niego przekierowała - chyba, że przyszedłeś z Agropromu).
Cromm Cruac napisał(a):Nie podoba się wam to i owo? To sobie to poprawcie albo w danego moda nie grajcie. A najlepiej zróbcie moda całkiem od nowa, takiego co by WAM się podobał. Opublikujcie go tutaj i przygotujcie się na narzekania całej reszty.
Ric napisał(a):I jakimś fuksem ten [znacznik] za każdym razem wskazywał na tą sama lokację na każdym z obszarów (czyli na siedzibę danej frakcji), nieważne czy byłem 50 czy 500 metrów od niej >.<. A o różnego rodzaju innych bugach, które występowały przy okazji emisji to mogę gadać długo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości