mdss napisał(a):Jest jedna rzecz zdarzająca się u mnie dość często - przy zadaniach z likwidacją grupy (4-5 sztuk) Pijawek, w ferworze walki silnik chyba nie nadąża z podmianą modelu martwej pijawki, bo wielokrotnie już w momencie zastrzelenia którejś z nich system zalicza wylot na pulpit...
Jak będzie trzeba to wieczorem dam loga, ale identycznie się to zdarza i na Wysypisku, i w Dolinie Mroku, i w Jantarze...

smoq2 napisał(a):W waniliowym CN też jest schemat godzinny, i to jeszcze lepszy, bo pogoda jest "losowana" co godzinę, więc zdarzały się takie perełki: 10:00 mgła, 11:00 słońce i bezchmurne niebo, 12:00 burza z piorunami. Mało tego, można było zapisać grę w strugach deszczu, wczytać ten sam save i mieć ładne słoneczko, a po kolejnym wczytaniu gęstą mgłę. W TFW schemat pogody jest ustalany o godz. 00:00 na cały następny dzień, więc problem ze zmienną pogodą został rozwiązany. Pogody są też połączone w 3 godzinne klastry po 4 różne klasy: zła (mgły, deszcze, burze), słaba (mgły, zachmurzenia, przelotne deszcze), lepsza (zachmurzenia, częściowe zachmurzenia), dobra (częściowe zachmurzenia, słońce).

smoq2 napisał(a):@ MeZZerschmitt - Log jest dobry, ale nic mi nie mówi. Zapisane gry nie powinny psuć się tak łatwo, ani często. Możesz mi podać jaki masz komputer oraz jak wyglądają twoje ustawienia TFW?

Total Physical Memory: 3070 MB
Available Physical Memory: 2291 MB
Total Page File Memory: 4095 MB
Available Page File Memory: 4095 MB

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości