przez Pangia w 12 Kwi 2013, 14:58
Hah, dobre pytanie. W sumie to też już bym chętnie zagrał w nową wersję zwłaszcza, że jakiś miesiąc temu Smoq mówił, że właściwie to jakieś pierdoły z modułami mu zostały i tyle. Chociaż pewnie teraz zabrał się od nowa za układanie obrażeń dla gracza i NPC, bo podobno nie działa tak jak powinno (dla mnie jest to bzdura, bo nawet, jeśli opisy kombinezonów nie oddają idealnie dokładnie tego, jak dobrą mogą dać graczowi ochronę, to jednak w sumie wszystko działa całkiem dobrze), więc ostatecznie to pewnie do wakacji nowej wersji nie ujrzymy. Ja tam sobie na razie ustawiam TFW pod siebie, teraz zabrałem się za kombinowanie, czy uda się do niego doinstalować animacje od KingFriday'a (choć totalnie mi się nie podobają, to jednak niewyobrażalnie chu♥owe oryginalne animacje dla pistoletów zmusiły mnie do tego) - oba mody mają własny particles.xr i nie wiem, czy to będzie działało.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!