Vorox napisał(a):I takie pytanie: u was też kompani mają fetysz na Bizony? Bo u mnie każdego jakiego znajdą podnoszą nawet jeśli mają broń i dużo amunicji.

Normandia napisał(a):Właśnie o to chodzi że kiedy samotnik przeszukuje ciało to zabierze także broń z ziemi poza tym akurat nie było tam żadnych samotników ani nikt z ówczesnej bazy najemników tam się nie zapuszczał

kropas napisał(a):Ja zauważyłem, że pogoda jest bardzo zmienna
kropas napisał(a):Jest może jakaś opcja graficzna która strasznie zmniejsza ilość fps-ów?

kropas napisał(a): a swoją droga to jak zwiększyć ilość fps-ów bo mam na maxdetalach ustawione i mam tyle fps-ów co w crysis 3 na maxymalnychJest może jakaś opcja graficzna która strasznie zmniejsza ilość fps-ów?

Pangia napisał(a):kropas napisał(a):Jest może jakaś opcja graficzna która strasznie zmniejsza ilość fps-ów?
Włącz se Frapsa.

kropas napisał(a):Ja zauważyłem, że pogoda jest bardzo zmiennaa może to wina quicksave nie wiem bo czasem jak wczytuje tego samego save kilka razy to się zdarzają różne warunki atmosferyczne
. a swoją droga to jak zwiększyć ilość fps-ów bo mam na maxdetalach ustawione i mam tyle fps-ów co w crysis 3 na maxymalnych
Jest może jakaś opcja graficzna która strasznie zmniejsza ilość fps-ów?

Wojak napisał(a):[Najemnicy] dysponują również karabinem hybrydowym, nie pamiętam tylko nazwy, może SGI (czy coś w tym stylu), tylko jego snajperska wersja. Może się nadać, zaraz pokombinuję.
igla2008 napisał(a):Ja swojemu dałem RPK i mam ubaw po pachy.

Sitter napisał(a):Witam czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak dodać handlarzowi frakcyjnemu czystego nieba eksperymentalnego CS 4. Raz takiego znalazłem ale to jak grałem powinnością i na nic mi się nie przydał ;/

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości