X2stalker2X napisał(a):Szczerze to mam reputacje większą od wymaganej żeby dołonczyć do frakcji.
Ale wnerwia mnie jedno.Wybrałem samotność ale zaposiadam kompana Mrówke.
I gdy dostaje questa z zabiciem stalkera to jak już go wykonam to stalker który był najbliżej zaczyna do niego strzelać(do mrówki)
X2stalker2X.

Tajemniczy napisał(a):Strzelało? Do mnie nikt w barze w Składzie nie strzela, jak jest emisja to także więc nie wiem z jakiej paki mają do ciebie strzelać. Nawet jak ci co są w barze są wrodzy to i tak nie strzelają.

Pangia napisał(a):Tajemniczy napisał(a):Strzelało? Do mnie nikt w barze w Składzie nie strzela, jak jest emisja to także więc nie wiem z jakiej paki mają do ciebie strzelać. Nawet jak ci co są w barze są wrodzy to i tak nie strzelają.
Wersja 3.8.
1. Jestem na Wysypisku. Bum, emisja. "To lecę na Skład, przy okazji może zgarnę jakieś zadanie i sprzedam jakieś gówno"
2. Rzut oka na PDA. O, jak super, wojsko idzie sobie od Czerwonego Lasu.
3. Dobiegam do Składu. W oddali widzę oddział.
4. Staję sobie przy wagonie. Wchodzą wojskowi i na mój widok strzelają.
5. Ukrywam się za winklem pod takim kątem, żeby naboje trafiały innych stalkerów. Totalna olewka - wojskowi napieprzają, neutralni dają sobie dupę dziurawić.
6a. Koniec emisji. Ukrywam się tak, żebym w ogóle nie był widoczny. Po kilku minutach oddział łaskawie się wycofuje.
6b. Koniec emisji. Wojskowi nie chcą wyjść, więc wyskakuję przez dziurę w ścianie i sprintem wybiegam ze Składu, klnąc na czym świat stoi.
Nieraz zdarzyła mi się taka sytuacja - innym razem było dokładnie to samo, ale byłem w Oporze, a na Skład wbiegł oddział Wolności. Pytanie brzmi: dlaczego do ku♥wy nędzy tylko Powinność jest na tyle ogarnięta, żeby pobiec do tunelu naprzeciwko Składu? I w ogóle po co tylu neutralnych jest w Składzie? Jak trafisz choćby je♥anym rykoszetem jednego strażnika, to 30 osób zaczyna do ciebie tłuc, ale jeśli ktokolwiek inny strzela do ciebie i do wszystkich naokoło, to zamiast strzelać to okrążają idiotę, tylko celując do niego. Jak polska policja - broń mają tylko na pokaz.

X2stalker2X napisał(a):Fajnie by było jak by przy alpha nie trza było nowej gry dawać.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość