gamedata/config/creatures/game_relationes.ltx

FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 180
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ....e.r. - clear sky\gamedata\scripts\tfwdialogs.script:432: attempt to index a nil value
stack trace:

SkullDagger.

sou napisał(a):Mod naprawdę fantastyczny, a stalkerzy taszczący zwłoki na kupę rewelacyjny pomysł
z uwag:
- przydało by się zrobić potwierdzenie wyrzucenia radia z ekwipunku, już dwa razy przypadkiem wywaliłem zamiast użyć i za każdym razem było to przed atakiem na HQ, wkurzające, bo podnieść się nie da a dymać po nowe do sklepu daleko
- raz zasnąłem jak zbliżała się emisja, coś się zwiesiło i została już na dobre (nie dało się spać, podróżować między levelami i używać radia (świetny pomysł, gratulacje za perfekcjonizm w każdym szczególez powodu właśnie emisji)
- w bunkrze naukowców emisja ubiła mnie w pomieszczeniu z łóżkami, wyjść się nie dało bo chłopaki z frakcji zablokowali korytarz
- po odsejwowaniu i przeczekaniu na korytarzu, emisja wybiła cały skład wokół bunkra...
-:
zeus123123 napisał(a):Mam problem z grą w tego moda gdy już włączam nową grę niby wszystko pięknie włączyła się jestem w jakiejś wieży ale tu jest właśnie problem mam w łapię tylko śrubę nawet na nóż nie mogę zmienić, nie mogę się ruszać ani włączyć Esc. Proszę o pomoc i szybką odpowiedz.

Idealny napisał(a):Gdy śpisz i zbliża się emisja, twoja postać powinna się obudzić, i po chwili powinien pojawić się komunikat że zbliża się emisja i trzeba *%&@#

zeus123123 napisał(a):Mam problem z grą w tego moda gdy już włączam nową grę niby wszystko pięknie włączyła się jestem w jakiejś wieży ale tu jest właśnie problem mam w łapię tylko śrubę nawet na nóż nie mogę zmienić, nie mogę się ruszać ani włączyć Esc. Proszę o pomoc i szybką odpowiedz.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości