Zrób rozeznanie na forumie. Walnij ankiete
Mi by się bardzo spodobały pozdziemne mapy, sciganie gracza, czy nowe (mam przy tym na myśli ciekawe) misje. Tylko jak już byśmy prowadzili rozmowy jakieś, to powiedz bardziej dokładnie: gdzie by te podziemia były poza agropromem?, byłyby to levle z SoC, czy całkowicie nowe? jaki system przerzutu wojsk? I tak dalej...
Ale tak jak powiedziałem- nic na siłę. Nie chcesz nie rób. Podejrzewam, że na tym forum większość ludzi to nie są sześciolatki, które będa tupać nóżką, "że one chcą już"

.
Taka mała idea- dorzuciłym jeszcze możliwość własnoręcznego ustawienia tego, na czym mają się skupić punkty zasobów (poszczególne) np. prowadzimy ostrą walkę na froncie z czystym niebem. Mają silne pancerze, więc fajnie by było, by wojacy (kiedy mamy punkt np. plac maszynowy) mieli więcej ulepszeń broni/ammo ppanc. + Do tego możliwość "spalenia" punktu zasobów. W efekcie spoko, zdobyli punkt, ale na pięć minut czasu rzeczywistego nic on im nie daje.
Ale to tylko moja taka uwaga. Przecież tak jak mówiłeś: Prace nad modem rozwaliło ciągłe spełnianie "pobożnych życzeń" tego typu, zmniejszających stabilność, przez które nie mogłeś się skupić na ważniejszych częściach moda.
Ja uwielbiam ludzi, którzy bardzo by chcieli pomagać przy grze. "-No, spoko, a umiesz programować, grafikę robić, modele i animacje postaci?Dźwięki? -eeeeeem, nie ale moge ci napisać fabułę (defacto większa przeszkoda przy tworzeniu gier, niźli pomoc) Zawsze mnie to rozwala na kawałki