djcycu napisał(a): denerwuje mnie iście masakrycznie kiedy śliczna wręcz dziewczyna z ładną buźką i bujnymi długimi kasztanowymi włosami robi z siebie pudernicę i farbuje kłaki robiąc je paskudne, źle dobrane kolorowo oraz rzadkie bo zniszczone... Straszna tragedia dla mych oczuChce być piękna a się szpeci. Kocham naturalnie wyglądające kobiety...

djcycu napisał(a): denerwuje mnie iście masakrycznie kiedy śliczna wręcz dziewczyna z ładną buźką i bujnymi długimi kasztanowymi włosami robi z siebie pudernicę i farbuje kłaki robiąc je paskudne, źle dobrane kolorowo oraz rzadkie bo zniszczone... Straszna tragedia dla mych oczuChce być piękna a się szpeci. Kocham naturalnie wyglądające kobiety...
Jak ktoś pozwala aby jego ciało wyglądało jak gówno
Ja jestem wrogiem farbowania włosów i tapety u kobiet. Uważam, że brzydkiej dziewczynie to i tak nie pomoże, a ładna tego nie potrzebuje.

djcycu napisał(a): Chce być piękna a się szpeci. Kocham naturalnie wyglądające kobiety...

"Taki temat nie istnieje lub dostęp do niego został zablokowany"

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości