Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Soviet w 18 Paź 2013, 20:22

To idź do zegarmistrza.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image

Za ten post Soviet otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wunderwaffe.
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Reklamy Google

Postprzez Gro3a w 19 Paź 2013, 06:56

Dziś wpienił mnie cholerny mróz :/ Schodzę z cholernej nocki na resztkach sił, podchodzę do samochodu a tam szron :facepalm: Nic by mnie tak nie zdenerwowało, gdybym miał ze sobą skrobaczkę do szyb (ale po co? w jesień?) Tyłek uratowało mi radio na kasety, które i tak rzadko używam (wolę posłuchać mruczenia silnika ;) ) Tak więc wyczyściłem te cholerne szyby za pomocą.... Kasety :D Tak jestem szalony, ale do domu trzeba dojechać, tym bardziej, że muszę nadrobić dwa kilometry, ze względu na remont skrzyżowania na wylocie miasta, które dzieli mnie od zakładu niecały kilometr.... :facepalm:
:maśćnabóldupy:
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Tormentor w 19 Paź 2013, 11:46

<gimbus mode on>
Mnie wpienia szkoła, brak apteczek w Cieniu, nauczyciele, kara na kąpa<gimbus mode off>

Muszę wylać swoje żale na temat radia. Codziennie w robocie gościu włącza radyjko i ciągle ta sama stacja. Możecie się domyślać jaka - EEEEEEEREEEEEEEEMEF EFEEEEEEEEEEM Najlepża muzyga!11
Owszem przewinie się czasem jakiś kawałek Perfektu, czy inny stary hicior lat 90 czy 80. Ale kuźwa ciągle wałkują to samo, non toper, 3 razy w dniu słyszę tego Bednarka, albo jakiś nowy melanżowy kawałek. Pierdzielą przez 10 minut o jakimś konkursie z cyklu - wysyłajcie ludzie smski za jedyne 3 zeta, potem kolejny tylko, że dwa razy droższy. No i te reklamy, znam już chyba na pamięć. A co najgorsze jak wracam do domu to siostra raczy mnie znów tym radiowym szajsem... :|

Hehe wczoraj w radiu o godzinie 16 puścili - To już jest koniec" idealnie na koniec roboty, to im się udało. Image
Image

Za ten post Tormentor otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive kolokolo98.
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 18 Kwi 2026, 17:19
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez Terminus w 19 Paź 2013, 16:23

RMF Classic - kiedyś kanał poświęcony muzyce (jak sugeruje nazwa) klasycznej, gdzie można było posłuchać fantastycznych audycji np. o współczesnych kompozytorach, poszerzyć swoją wiedzę muzyczną.
Dzisiaj zrobili z tego: "RMF Classic Najlepsza muzyka filmowa".
Nie mam nic przeciwko muzyce filmowej, ale bądźmy szczerzy, wysłuchiwanie codziennie po parę razy tandetnie pompatycznych kawałków Williamsa z Gwiezdnych Wojen czy typowej filmowej muzyki "ilustracyjnej" jest nużące i mało rozwijające wiedzę i wrażliwość muzyczną.
Dobrze, że zostały jakieś niedobitki audycji, w których leci faktycznie muzyka klasyczna, ale niestety tam leci też tylko "żelazny" repertuar wielkich mistrzów.

To kolejne rozczarowanie po tym jak Radio Plus zmieniło repertuar na umcy umcy jesteś szalona biedroneczki są w kropeczki..
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez dorian w 22 Paź 2013, 19:21

Obecnie, najbardziej alergia o tej właśnie porze roku na zalegające wszędzie gnijące liście, czyli zatkany nos na przemian z cieknącymi glutami, upierdliwe drapanie w gardle + meczący kaszel i ogólnie ujowe samopoczucie.
Awatar użytkownika
dorian
Legenda

Dołączenie: 11 Lut 2008, 16:02
Ostatnio był: 15 Lis 2025, 14:18
Miejscowość: W-wa
Frakcja: Zombie
Kozaki: 247

Postprzez Chisu w 22 Paź 2013, 23:48

Denerwuje mnie przeziębienie, które złapałam na początku września i trzyma się do dzisiaj. Ciągły katar, załzawione oczy, zachrypnięte gardło i ociężała głowa to na pewno nie jest coś, co pomaga przy nauce. Tej znowu mam mnóstwo, podczas ostatnich tygodni nie miałam praktycznie dnia bez jakiegoś sprawdzianu czy pracy klasowej, a do tego nauczyciele pytają, jakby to było jakimś spełnieniem marzeń z dzieciństwa. Jestem przez to niewyspana, bo do domu wracam późnym popołudniem, trzeba coś zjeść, chociaż chwilę odpocząć i... do nauki! I tak zlatuje do 2 - 3 nad ranem. A gdy masz już tę nadzieję, że pośpisz sobie te 2 godzinki, to nie! Sąsiedzi muszą zacząć swoją awanturę, przez co zaczyna płakać ich dziecko... Tak więc pospać to ja sobie mogę - podczas śniadania. No i, oczywiście, nowa klasa, o ile na początku wydawała się spokojna, tak teraz... dziewczyny to są jakieś pustaki, które zaprogramowane są jedynie na hasło "zrobić jak najwięcej szumu wokół siebie". Na lekcjach wrzeszczą odpowiedzi, nie ważne, że złe. Ważne, że krzyczą. Chłopaki już nawet na głos krzyczą, że są idiotkami i żeby się zamknęły, te jednak dalej swoje, na przerwach to samo. Coś strasznego, zwłaszcza, gdy chce się skupić albo po prostu posiedzieć chwilę w ciszy - na przerwie oczywiście nie ma co liczyć na choćby jeden taki cichszy moment. Przez głośniki na korytarzach na każdej przerwie puszczają jakiś chłam typu "What the fox say" czy inne popularne, ale jakże wkurzające pioseneczki. Do tego radio nie jest jakoś specjalnie nowe, wiec zamiast muzyki, jest jeden głośny skrzek. Bo przecież trzeba puścić to jak najgłośniej.
Awatar użytkownika
Chisu
Stalker

Dołączenie: 15 Sie 2013, 21:56
Ostatnio była: 12 Lip 2020, 22:10
Ulubiona broń: RGD-5 Grenade
Kozaki: 134

Postprzez Universal w 23 Paź 2013, 00:11

Niby nikt nie mówił, że będzie łatwo (a ja się tego nie spodziewałem), ale...

- dojazd na wydział - 1,5h w jedną stronę. W ciągu dnia trzy godziny spędzam na rozkoszowaniu się korzystaniem z komunikacji miejskiej i infrastruktury przystankowej.
- dzisiaj wyjątkowo spędziłem na dojeździe na wydział 3h, bo trzy autobusy postanowiły się uprzeć i się spóźnić lub w ogóle nie pojechać. Takie, które jeżdżą raz na... godzinę. Pozdrawiam MPK Poznań.
- raz (później dwa) w tygodniu - konkretnie jutro - w domu jestem około 21:45. Kończę dzień analizą matematyczną, z której nic, dosłownie nic nie rozumiem. Wykładowcy, jak to oni, uważają że wszyscy są po rozszerzonej maturze, bo przecież wydział geograficzny powinien sobie poradzić z tym, z czym pierwszy rok matematyki lub fizyki sobie nie do końca radzi. Ale nic to, pięć osób (na 76) zna pochodne, kolejne dziesięć rozumie o czym on mówi (lub im się tak wydaje), w związku z czym można przeć z materiałem dalej. Frajerzy odpadną na kołach i sesji XD*
- nie mam czasu zrobić grafik dla pewnego kolesia i na tym dorobić. Byłoby na kredki i kątomierz gradowy. A nie ma.

A ukoronowaniem dnia dzisiejszego (wczorajszo-jutrzejszego, zależnie od perspektywy) jest zmywanie naczyń, które muszę zacząć i skończyć, by wstać o 8 rano Image

:

* - ja mam tylko nadzieję, że ktoś zrozumie cel przyświecający umieszczeniu w tym miejscu tej zbitki literowej

Więc dobgarnoc.

Za ten post Universal otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Szczur.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1051

Postprzez Gro3a w 24 Paź 2013, 19:00

Niedawno pękł mi dach obok szyberka w szrocie i postanowiłem zdjąć podsufitkę. Wszystko ładnie, do puki nie zobaczyłem co było pod spodem.... pół kilo niemieckiej szpachli, kilka szkopskich petów, zaklejone szyny i odwadniacze od szyberdachu :facepalm: Jak to zobaczyłem to mi szczęka pod przednie fotele wpadła..... Nie wiem jak można odpieprzyć taką fuszerkę.... Ta niemiecka precyzja skończyła się chyba w latach 90' Albo robiła to firma "ja ze szwagrem spółka bez o.o."
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...

Za ten post Gro3a otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy, Tormentor, RadekNioch.
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez RadekNioch w 24 Paź 2013, 20:19

Wkurzają mnie tacy ludzie jak ten na YouTube...

Gościu na drugiego się wkurzył bo nie pisał polskich znaków a nagle kolejny mu odpisuje:

mozgu lol dzisiaj kazdy (oprocz ciebie) nie uzywa czegos typu ć,ż,ś,ó czy cos ... widac nowoczesny to ty nie jestes pozdro ;)

Nie dość że rozpoczyna małą literą, nie pisze polskich znaków, nie potrafi nazwać "ó, ś, ż, ć" polskimi znakami to jeszcze mówi poprawnie piszącemu że nie jest nowoczesny... zajrzałem na kanał, tam 300 widzów (90% szans że prawie wszystko sub za sub i kumple) i nagrywa z Minecrafta, oczywiście tytuły wszystkich 59 filmów bez polskich znaków, a jakże... aż wlazłem na kanał i pod 12 filmami kliknąłem mu łapkę w dół (nie chciało mi się marnować więcej czasu) oczywiście nie zapominając o odpowiedzi pod jego durnym komentarzem.

EDIT: Jeszcze zauważyłem że napisał "ciebie" małą literą, kolejny brak szacunku dla kogoś/czegoś...
Awatar użytkownika
RadekNioch
Łowca

Dołączenie: 28 Lip 2013, 06:31
Ostatnio był: 12 Maj 2019, 01:59
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 55

Postprzez Kamandir w 24 Paź 2013, 21:23

Ostatnio? Mój "pjenkny ogrut" o którym trzeba wiedzieć 3 rzeczy:

Po pierwsze- można by tam wylądować An-225, a i 747 by się zmieścił, gdyby nie:

Po drugie- krzaczki, kwiatki, drzewka, skalniaczki i 572 inne rzeczy które się tam znajdują, i które trzeba objeżdżać przy koszeniu.

Po trzecie- liści z tego spada chyba milion ton, bo grabaniu tego nie ma końca. A, ze ja często pracuje na nocce, to teraz muszę to grabać i wywozić, co doprowadza mnie do szewskiej pasji. Trudno, taki mam charakter. A, że z drzew gałezie są długie, to parę razy sobie mało oka nie wydłubałem, ale mniejsza.

No i Orlik, którego mam niemal pod nosem. Czynny do 22, przy czym po zmroku dochodzą z niego dźwięki, których sam używam wykonując czynności powyżej, ale w tym przypadku padają z otworów gębowych kilku(nastu) stworzeń, z prędkością kul wypluwanych z Gatlinga i to często bez powodu.

Że o jupietrach, które Orlika oświetlają nie wspomnę.
"Bo w Zonie nigdy, oj nigdy nie wie się, czy się ustrzeli mutasa, czy może on ciebie zje"
Awatar użytkownika
Kamandir
Kot

Dołączenie: 20 Paź 2013, 20:43
Ostatnio był: 24 Sie 2020, 12:36
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 6

Postprzez Universal w 24 Paź 2013, 21:31

RadekNioch napisał(a):EDIT: Jeszcze zauważyłem że napisał "ciebie" małą literą, kolejny brak szacunku dla kogoś/czegoś...

O, a to mnie trochę irytuje. Ciągłe pisanie przez większość ludzi "Ciebie", "Tobie". Kiedyś też tak pisałem, do momentu, aż uświadomiono mi, że to zbędne. Nie musisz każdemu pisać tych zwrotów wielką literą. To Twój ( :D ) wybór. Natomiast w ogóle nie rozumiem ludzi, który piszą coś w stylu:

ch*ju, Twoja stara. je*ał Ciebie pies!

To mu jedzie, czy okazuje szacunek? :E
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1051

Postprzez Pangia w 24 Paź 2013, 21:43

Ja tam wolę pisać zwroty grzecznościowe wielką literą. Przynajmniej nie zapomina, jak się Shiftu używa :P
Universal napisał(a):To mu jedzie, czy okazuje szacunek? :E

Obrażanie kogoś nie oznacza, że należy zapomnieć o podstawach gramatyki i ortografii :)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości