Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez meJKu w 14 Cze 2014, 22:50

xKoweKx napisał(a):Mądrości w ch*j.

Oj tam, miałem praktycznie identyczny przypadek wyrywany na żywca u dentysty, a nie u chirurga :D Bolało jak cholera mimo znieczuleń, plus następny tydzień-dwa ruszać mordą nie potrafisz i nawet picie wody sprawia ból. Ale życie bez mądrych zębów jest sto razy lepsze ; )
Awatar użytkownika
meJKu
Weteran

Dołączenie: 04 Gru 2007, 22:21
Ostatnio był: Wczoraj, 17:53
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 111

Reklamy Google

Postprzez Tormentor w 15 Cze 2014, 01:01

Wtorek Środa Czwartek - milion stopni, pocą ci się jaja, koszulkę możesz wykręcać po pięciu minutach pracy.
Weekend - deszcz i pizgawica.

No po prostu tak mnie to drażni.
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 18 Kwi 2026, 17:19
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez Gizbarus w 15 Cze 2014, 09:16

meJKu napisał(a):Oj tam, miałem praktycznie identyczny przypadek wyrywany na żywca u dentysty, a nie u chirurga

Widocznie tylko u mądrych ludzi te zęby zachowują się mądrze :realcaleb: Ja pierwsze dwie ósemki miałem w wieku 16-17 lat, dwie następne około dwudziestki. Nie dość, że wyrosły jak trzeba, to do tego nie sprawiają już od lat żadnych problemów - nie psują się, nie przeszkadzają, nie odwalają żadnych cyrków. Macie jakieś posrane szczęki, mutanty :suchar:

A mnie wkurza fakt, że w zasilaczu padł mi już do reszty wiatrak - znajomy wprawdzie podrzucił mi używany od innego, ale niestety zbyt mały :F Teraz czekaj miesiąc czasu na przywiezienie dwóch używanych z domu, albo z babci renty wywal dwie stówy na nowy :-/
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez STALKIER998 w 17 Cze 2014, 13:06

Katar sienny. Po prostu ku*wicy można dostać jak trzeba co chwilę w chusteczkę dmuchać. Do tego dochodzi okazjonalny ból głowy, częste kichanie i przemęczenie. Na szczęście mam to okresowe, więc tydzień - dwa i przejdzie. Jedyne miejsce, gdzie mam spokój to dom z szczelnie zamkniętymi oknami.
Awatar użytkownika
STALKIER998
Tropiciel

Dołączenie: 10 Kwi 2012, 18:08
Ostatnio był: 15 Paź 2020, 20:24
Miejscowość: Gdańsk
Frakcja: Wolność
Kozaki: 47

Postprzez smichal74 w 17 Cze 2014, 15:41

Wpienia mnie tyle tych je*anych much co pierwsze 5 wypędze przez okno to nastepne mi przytalutuje itd itd. niedługo to mnie oblezą :mad: :mad:
Dzisiaj mnie jeszcze spotkała sytuacja otóz w kiblu przytrzasłem se palucha i zasuwke od drzwi :facepalm:
Windows 10 pro,I5 7400,Rx 470 Gigabyte G1,8 Gb ram ddr4,XFX Core ts550w,MSI h110 pro-vd,Toshiba p300 1tb,Adata Su800 128gb.

ImageImage
Awatar użytkownika
smichal74
Tropiciel

Dołączenie: 16 Mar 2012, 16:32
Ostatnio był: 09 Lut 2025, 11:50
Miejscowość: Zona/bar
Ulubiona broń: Striker
Kozaki: 45

Postprzez Tormentor w 17 Cze 2014, 17:32

Moskitiere sobie zamontuj. W nocy światło zapalisz i centralnie wyje*ne na wszelakie robactwo. :)

Ostatnimi czasy notorycznie kicham, najbardziej drażniące jest gdy muszę iść spać. Poza tym dobija mnie klientela w niektórych sklepach, szczególnie stare baby, które cisną się do tej kasy. Wyłożyłem sobie towar na taśmę, a tu za mną babsko się przepycha, obija się tym dupskiem, pcha tym pustym wózkiem...No nie mam słów czasem.
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 18 Kwi 2026, 17:19
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez Pangia w 28 Cze 2014, 17:22

>2014
>76% z matmy
>najlepszy wynik w szkole
>mogłeś to lepiej napisać

I znowu k♥rwa niedoceniony. Nie dogodzi, choćbyś pękł, nawet głupiego „dobrze ci poszło” człowiek nie usłyszy. Chyba że to jakaś oryginalna forma dawania wsparcia poprzez umiejszanie każdego, nawet najmniejszego sukcesu. I matka się dziwi, że nic nie robię. No a po co mam robić, skoro dowiem się, że robię to źle, a w najlepszym przypadku niczego się nie dowiem. Ja rozumiem, że dla siebie itp., no ale… No k♥rwa mać, nawet nie napisze człowiek, bo teraz się kolesiowi zachciało wiercić udarem za oknem. Cały tydzień miał na to, to teraz przylazł. Jakby jeszcze dzieciaki tłukące piłką po autach robiły za mały hałas. Ech, nienawidzę weekendów. Każdy jest tylko bardziej gówniany od poprzedniego.
Ostatnio edytowany przez Pangia, 28 Cze 2014, 17:32, edytowano w sumie 1 raz
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Chisu, Gizbarus.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Gizbarus w 28 Cze 2014, 17:32

No cóż, 76% to jeszcze 24% do setki, tak więc mogłeś napisać to lepiej... I akurat tym, czy byłeś najlepszy, czy najgorszy się nie sugeruj - gdyby wszyscy mieli po 20%, a ty 25%, też byłbyś najlepszy w szkole, no nie? Ale nie miałem na celu cię dobijać, tylko pochwalić - dobrze ci poszło, obiektywnie oceniając. Na pewno lepiej niż mi, gdyby za moich lat była obowiązkowa matma :E
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Kozaki: 854

Postprzez Pangia w 28 Cze 2014, 17:35

Moja matka akurat rzadko kiedy bywa obiektywna, a już na pewno nie w kontekście mojej edukacji. A co do wyników to na 70 zdających oblało 32, u nas w klasie 5 z 16. A mówi się, że tegoroczna matma była cholernie trudna. Ja tam nie wiem, bo dobrze napisałem mimo wszystko :P
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Wheeljack w 28 Cze 2014, 18:26

Ja miałem to samo z ojcostwem, kompletnie zje*ałem fizykę rozszerzoną, liczyłem na jakieś 30-40% a tu jeb 58% i zamiast się cieszyć to mnie wyzywają, że słabo. :caleb:
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: Dzisiaj, 08:49
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 726

Postprzez Pangia w 28 Cze 2014, 20:17

U mnie babka od matmy się pytała, czy może rozszerzoną wezmę, to powiedziałem, że nie, że podstawa mi wystarczy. W gruncie rzeczy to nie chciałem się ośmieszać, tylko nie chciałem tego na głos mówić; znajomek se wziął i dostał 6 procent. :E Z fizyki miał 38%, a chodził co tydzień z kolegą na jakieś dodatkowe zajęcia, tamten drugi miał 32%. I po grzyba to było w ogóle iść?

Matura to chyba rzeczywiście bzdura.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Universal w 04 Lip 2014, 15:00

wku*wili mnie urzędnicy ZTM Poznań. Tak popie*dolonego wdrożenia systemu jak nowa taryfa od PEKA dawno nie widziałem.

- długie kolejki przy POK-ach
- muszę aktywować kartę z której korzystałem już wcześniej
- droższe bilety jednorazowe i dużo uboższa oferta jednorazówek
- muszę składać świstek (po odstaniu swojego w kolejce), że mieszkam w gminie współpracującej z Poznaniem i mogę mieć nieco tańszy bilet "metropolitalny"
- muszę poświadczać (po odstaniu swojego w kolejce), że mam uprawnienia do biletu ulgowego, jakby nie wystarczyło okazanie kontrolerowi legitymacji - inaczej jest nieważny i muszę przez kilka dni teraz bimbać na normalnych, raz droższych
- dalej jestem w strefie C, choć na północ, zachód i wschód ode mnie są gminy będące w strefie B :caleb:
- nie czaję z czym do kogo mam iść, żeby zwyczajnie kupić bilet i pojechać na drugi koniec miasta; pół biedy ze mną - albo komunikacja miejska opustoszeje ze starszych ludzi, albo kolejki przy punktach obsługi wydłużą się trzykrotnie

Kolejna cegiełka urzędników, by ich wypie*dolić na zbity ryj. Było dobrze, ale musieli się wykazać, że coś robią, więc wymyślili bzdurę. Wolałem bilety-papierzaki. Ponadto dla fanów teorii spiskowych - przy każdym przejeździe będzie trzeba wsunąć imienną kartę do czytnika. Ryzyko permanentnej inwigilacji, bedo mnie śledzić :piesek: "Karta wielofunkcyjna", psia ich mać, aż mi się Limes Inferior przypomniał :caleb:
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1051

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości