Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Adam w 14 Sie 2014, 15:47

Mnie bardziej wpienia "I Tobie nie chorować", czy też "Dobrej Zony". Cziki briki wkurza niemiłosiernie, jedynie mnie śmieszy w grze, nie w tych memach.....
Image
Image

Za ten post Adam otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal.
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Reklamy Google

Postprzez KoweK w 14 Sie 2014, 15:48

Mnie też to wku*wia, ale muszę na czymś zdobywać fejm i fanów na facebookach. :E
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 00:26
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez Adam w 14 Sie 2014, 15:50

Jest wiele innych fajnych zwrotów w stalku, choćby niektóre teksty samego pana Utty, ale nie ma co robić przeciwwagi :|
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez vandr w 14 Sie 2014, 15:54

xKoweKx napisał(a): Porównanie do "cebulowania" trochę nietrafne

Nie chodzi mi o jakieś memy, tylko o sam fakt, że każdy tekst powtarzany po tysiąckroć staje się nudny i wku*wiający.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Dzisiaj, 13:07
Kozaki: 1749

Postprzez Wiewi0r w 15 Sie 2014, 00:11

Miałem wrzucić w komentarzach pod ostatnim postem na FB (jako wyraz mojej opinii w temacie spanowania wiadomym tekstem), ale musiałem przeszukać dysk i nie starczyło siły na szukanie posta na fejsie. ;)
:

Image
Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!

Za ten post Wiewi0r otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Adam, vandr.
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

Postprzez Alchemik w 15 Sie 2014, 11:39

Oficjalnie skończyłem z Dota 2. Jestem dupnym graczem, w dodatku mam słabą zręczność (potrzebna do skrótów klawiszowych) częściej przegrywałem niż wygrywałem, a w dodatku ostatnio zacząłem lamić ulubionymi postaciami. Tak więc koniec, nie będę więcej grał z ludźmi. Co najwyżej z botami, bo one przynajmniej nie strzelają focha jak wciska się F9...
Lizać stópki, niuchać stópki

Za ten post Alchemik otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Omnibus.
Awatar użytkownika
Alchemik
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: Wczoraj, 22:26
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 209

Postprzez Sony95 w 15 Sie 2014, 12:18

Mnie wku*wiaja to że jak jadę na motorze to zdarzają się debile które na zakręcie mi wyjadą ja hamuję z piskiem a tu jeszcze na mnie ryja potrafi drzeć że to ja nie uważam, po prostu załamka w końcu taki w łeb dostanie ile razy już prawie w kogoś się wbiłem i oczywiście była by moja wina, a co do prędkości to jeżdżę przepisowo.
Awatar użytkownika
Sony95
Stalker

Dołączenie: 07 Gru 2009, 16:43
Ostatnio był: 04 Kwi 2024, 17:39
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: SVUmk2
Kozaki: 18

Postprzez ZiomB w 15 Sie 2014, 13:58

Alchemik-jebaka napisał(a):Tak więc koniec, nie będę więcej grał z ludźmi. Co najwyżej z botami, bo one przynajmniej nie strzelają focha jak wciska się F9...

To samo mogę powiedzieć o graczach Counter Strike.
Fanem serii CS nigdy nie byłem (ba.. wręcz nienawidziłem tej gry, odrzuciła mnie jej społeczność), jednak kolega kupił CS:GO i mnie cały czas naciągał na tę część. Powiedziałem - no dobra, czemu nie, akurat promocja na Steam (1,49€ bodajże było) to się rzuci okiem.

No i tak grałem i grałem.. sama gra ogólnie mi się nawet spodobała (mimo że strasznie lamiłem, z kałacha w ogóle nie potrafiłem sensownie strzelać i zawsze brałem M-16 z tłumikiem :P ). Niestety nie powiem tego samego o graczach. Nawet nie wiem jak to mogę nazwać.. szablonowość?
Serio, raz miałem sytuacje jak na jednej mapie byłem pod dużym ostrzałem wroga, to ja szybko myk za róg i czekałem aż się trochę uspokoi. Siedziałem tam dosłownie z... 10 sekund? Po czym votekick na mnie. Ja nie wiedząc o co chodzi pytam się "za co?", gość przez mikro odpowiada "jak zamierzasz kampić to won z pubów, tutaj się normalnie gra", noż ja pie*dolę. :facepalm:
Już w takim Team Fortress 2 nie ma takiego rygoru jak tutaj, w TF2 gracz odwalał jaja to każdy będzie miał to w dupie, ba.. niektórzy się dołączą nawet (patrz: taunt conga), a w CSie? Zamiast iść za przyjaciółmi z drużyny spróbuj się zatrzymać na pół minuty i pooglądać chociażby tło mapy - pizdyliard votekicków na ciebie lub (w najlepszym wypadku) wyzwiska i obelgi w twoją stronę że nic nie robisz/lamisz/campisz/w dupie se grzebiesz.

Jeżeli chodzi o CSa to jestem raczej niedzielnym graczem i (możecie mnie teraz wyśmiać) nie wiem co oznacza większość używanych wyrazów w tej grze (pub,trup, banan, wyzywanie od autolam i "scannerów"(?)), jedynie czego się domyśliłem to sprayer :P (taaak, on też jest tym złym, wyjebmy z tej gry LKMy, a najlepiej wszystkie bronie z fullauto). Camper ze snajperką (z resztą to i nawet we wszystkich grach online) też jest przecież zły, bo prawdziwy snajper to przecież popie*dala po całym polu bitwy.
Z broni to liczy się tylko AK i AWP, reszta to zapychacze. Pistolety maszynowe to już w ogóle nie mają miejsca w tej grze (w porównaniu do karabinów rzeczywiście są bezużyteczne :facepalm: ).

Przez to wszystko przestałem często w to grać, teraz to raz na jakiś czas, tak samo jak Alchemik-jebaka - na botach gram i się zwyczajnie uczę w to grać. :E
W meczach online na razie nie ma dla mnie miejsca, ja chyba jednak wolę spokojniejsze gry jak Stalker niż chaotyczne i "szybko myślące" jak CS. :P

@Sony95
z dzisiejszą nagonką na motocyklistów jeszcze się dziwisz? W dzisiejszych czasach przecież to motor jest wszystkiemu winny a kierowcy są święci. A spróbuj się jeszcze na takiego wydrzeć(!) :caleb:

Za ten post ZiomB otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Alchemik, Nieznajomy X.
Awatar użytkownika
ZiomB
Tropiciel

Dołączenie: 03 Mar 2010, 21:13
Ostatnio był: 06 Kwi 2019, 00:36
Miejscowość: Crawley
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 65

Postprzez kolokolo98 w 15 Sie 2014, 14:18

Nie sądzę, żeby cała społeczność CS-a taka była. To zależy od serwera. Kiedy ja grałem, to nie pamiętam żeby gracze byli tacy "surowi" i czepiali się czegokolwiek. Wolę jednak, żeby serwer był z mocnym rygorem niż, bez jakiegokolwiek. Wtedy zaczyna się plaga cheaterów, kolesi kampiących przez CAŁĄ rundę na respie :facepalm:, dzieci neo itp.
Image
"Today I didn't even have to use my AK
I gotta say it was a good day"
Awatar użytkownika
kolokolo98
Tropiciel

Dołączenie: 08 Mar 2011, 18:34
Ostatnio był: 22 Kwi 2018, 18:14
Miejscowość: Warszawa
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 22

Postprzez Kpuc w 15 Sie 2014, 17:06

Universal napisał(a):
Kpuc napisał(a):Wpieniają mnie oszuści i to jeszcze rodacy

A jak obcy wy*ucha to mniej boli?
Kpuc napisał(a):dałem kolesiowi zaliczkę na sprzęt bo twierdził że niema na przesyłkę [...] okazuje się że to znany w internecie naciągacz. Na kilku forach ludzie wpisują ile stracili [...] ludzie na pclab piszą ile mu wysłali w tyś. i policja umarza śledztwo choć koleś posługuje się swoimi danymi, to samo konto, ten sam adres, ja mam cały zestaw jego danych z 2 godz rozmowy na GG.

Ciśnie mi się na język parę niecenzuralnych słów. Koleś robi wyjebki z jednego konta, znany w internecie naciągacz, a Ty też dałeś się na to złapać? Aż nie chce mi się wierzyć.

I tak miałem tu wejść: wku*wia mnie to "cheeki breeki". Za nic nie rozumiem fenomenu tego pierdolniętego zwrotu. Kretyńskie to jak "jedz jabłka na złość Putinowi hurr durr". Trzeba chyba wywalić z obserwowanych wszystko co ze stalkerem związane, bo to plaga :caleb:

Ech kolejny mądry inaczej, skoro bym wiedział od razu to raczej nie wysłał bym mi nawet 1gr, ponad 500 aukcji i nigdy nikt ,mnie nie wyrolował do tej pory... Masz linka poczytaj sobie http://forum.pclab.pl/topic/780128-Stas ... ry12753783 I nie pisz do mnie bo nie mam zamiaru reagować na zaczepki.
Image
Awatar użytkownika
Kpuc
Legenda

Dołączenie: 06 Paź 2010, 09:10
Ostatnio był: 22 Gru 2024, 23:44
Miejscowość: zona
Frakcja: Czyste Niebo
Kozaki: 285

Postprzez KOSHI w 15 Sie 2014, 17:21

@Kpuc - jak ci się nie chciało sprawdzać pacjenta to co miauczysz. Takie to już zalety transakcji internetowych. Sam się skusiłem na kupno laczków z Pumy. Przyszły po miesiącu dopiero i czarne zamiast zielonych. Dobrze, że rozmiar chociaż pasował. Nawet nie reklamowałem bo sam sobie byłem winny.

wku*wiają mnie oszołomy, którym odpie*dala, jak wsiądą za kółko i zobaczą kawałek prostego asfaltu dłuższy niż 2 kilometry. Myślą chyba, że są na planie F&F i ktoś im daje propsy za drifty i jazdę slalomem. napier*alanie światłami długimi to już bonus x 3 oczywiście :facepalm: Głupota na polskich drogach coraz bardziej poraża niestety. Do tego tirowcy, których dzwony można oglądać jak tylko popada i chujozy bez kultury wpie*dalający się na chamca bez migacza. Nic tylko zamontować sobie z dwa miniguny i ostrza z boku kół jak w Mad Maxie i rozpie*dalać hołotę. A zapomniałem, Polacy to przecież najlepsiejsi kierowcy w Europie. Tylko u nas można se wiraże na molo kręcić i zapie*dalać po Wawie 2 paki i robić sobie z tego filmiki bez żadnych konsekwencji. No tak, to co ja się przypie*dalam...
Image
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 04 Lut 2026, 18:13
Kozaki: 649

Postprzez Pangia w 15 Sie 2014, 20:04

Aż tak źle nie jest. Chociaż mnie dzisiaj też wkurzył jakiś idiota, bo jako typowy niepraktykujący katolik kompletnie zapomniałem, że dzisiaj wypada Wniebowzięcie Matki Boskiej, a w Hyżnem jest sanktuarium i droga była ubita na amen. Ale jak już się przepchnąłem, to ktoś tam chciał se wjechać w boczną uliczkę i zaparkować. No dobra, za nim stał koleś w Scenicu i ja. Koleś skręcił, podjeżdżamy, Scenic staje. Stanął i włączył kierunkowskaz.

A wcześniej jakaś pielgrzymka rowerowa była, oczywiście bez obstawy i rozkraczona na dwie grupy w odstępie pół kilometra. A dalej, za Dylągówką to jeszcze na koniach jechali jakieś dżokeje do kościoła…
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt66 oraz 8 gości