Grzechu300 napisał(a):Możesz słuchać swojego Mansona? Czy Ci ksiądz wpada do pokoju i bije kropidłem po głowie? Więc gdzie to "wpierdzielanie"?

Yoavek napisał(a):Ostatnio jak ksiądz zauważył że go słucham to zabrał mnie do dyrektora i mówił że jestem Satanistą więc..

Wunderwaffe.

czytaj ze zrozumieniem... Nie chodzi mi o muzykę. Naprawdę?szm napisał(a):Biedny, prześladowany gimbazjalista. Już wiemy o co chodziło, kiedy napisałeś "chce rządzić w kraju". Kościół chce rządzić w kraju, bo jakiś ksiądź zaprowadził Cię za chu*ową "muzykę" do dyrektora. To ma sens.
Mi nie chodzi o te zachowanie księdza, ogółem o to jak ostatnia nie została wystawiona sztuka teatralna bo zebrały się kościelniuchy pod teatrem i protest zrobił. Tak samo ten ksiądz Limański (chyba tak..) jedyny mówi rację o Kościele, a wszyscy próbują go uciszyć. U mnie w parafii mamy trzech księży. Jeden ma.. 22 lata a drugi też jakoś tak tego pokroju. Oczywiście koło kościoła stoi jedna Be-emka, Mercedes i motor Yamaha. Wszystko należy do nich. Żeby było śmieszniej - Ci dwaj księża są z katolickiej szkoły dla sierot więc wątpie żeby dostali to od rodzinyGrzechu300 napisał(a):A mnie jak byłem w gimbazjum wyrzucił z lekcji religii za koszulkę z Iron Maiden. I w zasadzie do teraz mam to w dupie. Ani żalu do księdza nie mam, ani jadem na kościół nie pluję.
Grzechu300 napisał(a):Z kolei w ostatniej klasie liceum miałem takiego katechetę, że do rany przyłóż - gadaliśmy z nim o filmach, telefonach, grach, zamiast robić lekcję. Wszystko zależy od człowieka - wszędzie są ludzie różnego pokroju.
Gość.

Yoavek napisał(a):Oczywiście koło kościoła stoi jedna Be-emka, Mercedes i motor Yamaha.
Wojas21.

Grzechu300 napisał(a):pewnie na kredytach jadą zdrowo
Yoavek,
Grzechu300.

Pangia napisał(a):jakbym ja tyle brał za 3 razy dziennie jedną godzinę stania i czytania z kartek + 3, może 4 godziny w kancelarii parafialnej, to bym był przeszczęśliwym człowiekiem.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości