Moderator: Realkriss
Tyrion napisał(a):Gizbarus zaproponował mi, żebym napisał lepiej. Złapałem się za głowę, bo na forum jak mantrę powtarza się, że to kretyński kontrargument jest.
Tyrion napisał(a):Ty wdajesz się w polemikę, czyli jako AUTOR robisz to, czego zdaniem tegoż foruma, żaden autor czynić nie powinien.
Tyrion napisał(a):Rozumiem, że Wy tutaj jesteście zgraną paczką, i sami nawzajem, nawet jeśli obrzucacie się błotem, traktujecie to w kategoriach takiej... no nie wiem, rubaszności. Ja chyba nie jestem godzien, prawda?
Tyrion napisał(a):Uniwersal -
Dziwne, bo pamiętam taki tekst: "ale żaden nie kłóci się na forum" czy jakoś tak, użyty jako riposta do którejś wypowiedzi Meesha. Ileż kozaków za to trefniś dostał...No to zapamiętałem.
Tyrion napisał(a):Moim zdaniem cały pomysł z "łagrem" w środku Zony jest... mówiąc oględnie (bo teraz, widząc wasza dziwną niechęć, to już wręcz boję się dosadniej coś napisać) no, nie jest najmądrzejszy.
Tyrion napisał(a):nawet jeśli obrzucacie się błotem, traktujecie to w kategoriach takiej... no nie wiem, rubaszności. Ja chyba nie jestem godzien, prawda?
Tyrion napisał(a):Bardziej nawet marne, niż szort o bandosach, młócących w pokera, bo tam mimo wszystko, przy odrobinie dobrej woli, jak się tak bardziej zastanowić, scenerię i realia Zony dałoby się dostrzec.
Powróć do Teksty zamknięte długie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości