U mnie jak załaduje dream mod 1.1 to przy pierwszym NPC (pierwszy kolo jak wychodzisz od Sidorowicza, jakiego spotykasz typu - "masz dla mnie jakieś ciekawe informacje" )którego zagadam - nawet menu rozmowy się nie pojawia - wywala do windy.
Ten mod działa na zasadzie, że trzeba 2 razy zapytać "masz dla mnie jakieś ciekawe informacje" i wtedy sie wybiera jak długo chce się spać.
Jak zapodam Reapair mod to brak polskich znaków zamiast nich jest pustka lub np: ae (tylko połączone)
Świeżo instalowany STALKER (lektor Polski + napisy PL) + patch 1.5
ps. po wykonaniu zadania 1 pendrive ludzie Wilka (ci co mogą mi pomóc wybić bandytów na parkingu - ja wybieram samotną walkę) po odbiciu zwiadowcy chcą mnie zabić (mają status wróg). Na RAWver1 zignorowałem ich, i wtedy powędrowali do zewnętrznego kordonu i sprowokowali atak żołnierzy na wioskę (jakimś cudem ubiłem wojaków za pomocą cichacza(6P9) i obrzyna).
pss. w czasie walki na parkingu poznikały ciała bandytów, pod koniec zostało tylko 1 - walka była dość szybka :]
Więc zdobyłem tylko to, co pozbierałem w czasie walki
psss. Też mam Stalkera(z6P9) co do mnie wali (przy ognisku).
Zooczyłem coś takiego zawsze po rozmowie z Wilkiem (przed wyprawą po pendriva i gdy wracam z pendrivem) następuje atak mutantów (1atak=szczury chyba, 2atak=szczury+jakieś bydle) i pojawia się ten typ co mnie nie lubi (raz go zabiłem, w czasie walki z mutantami, więc się nikt nie dymił, ale raz wycieli mutanty, uspokoiło się, i nagle typ wychodzi za rogu i do mnie strzela, odpowiadam ogniem i kolo ginie - RIP - Wilk odstrzeliwuje mi tyłek

)
(z modów mam SOW2 - odpowiada za pogode)
lol właśnie przed minutką(20:40): po ataku mutantów nie znalazłem go więc poszedłem do Sidorowicza, gadamy, daje mi nowe główne zadanie i wciskam handel, i wtedy...
dostaje kilka kulek w plecy - RIP -
lol2 Właśnie dopadł mnie w wiosce Pietrucha - Zwiadowca Wilka :\ nee kumam sezon na naznaczonych, czy jak