No starszy jest tez pewnie ale ty chyba bierzesz wszystko za bardzo na powaznie
No to jak sie zna to powinien sie zgodzic, ze polecenie z tym pentkiem na dobrym chlodzeniu 3.2 G to nie problem

Na standarcie jechalem na 2.8 Ghz bez znacznego wzrostu temp. Ale i tak mam 512 ramu wiec móglbym miec nawet dwu jadrowca i w niektórych grach by to nic niedalo :/. Co do kart to widzialem testy 7600GT i musze przyznacto cos ma kopa w Marku 03 podajze 13tys a GS wydajnieszy od 6600GT w niektórych grach nawet o ok 50% (np Doom3). Chyba sobie poczekam na tego GSa.
A pozatym chlopaki wyluzujcie to tylko forum
A STALKER no to pamietasz czasy kiedy P4 mialo przewage nad AMD no wiesz wtedy wolalem wybrac P4 2.4Ghz z HT od 2500+ Bartona bo akurat trafila mi sie niezla okazja z tym prockiem

. Teraz no ba do grania bralbym AMD. No i mi tu nie faworyzujcie bo nie lubie fan boyi mówiacych ze np ATI lepsze bo maja ATI w kompie ;]
Swoja droga musze przyznac, ze jestem bardzo zadowolony z tego procka bo zeby go zamulic trzeba sie postarac a zawiesicto to juz naprawde trudne, do ciezkiej pracy proca chyba tylko Intel a do grania AMD. Dobra sorka za OFTOPA
Co do kart to ciekawostka typu "Kto da wiecej?"
http://www.axel.com.pl/index.php?pag=sk ... KG-GWD-046
Kto da tyle za tego 6600GT :mrgreen:
I nie gniewam sie jezeli "ktos" wytknie bledy.