Ksiundz napisał(a):- czy możliwe jest w ogóle sterowanie pojazdami??
RazoRetti napisał(a):Dodany arsenal, i trochę pozmieniane statystyki broni. Generalnie nic wielkiego. Nigdy mi takiego buga nie wywalał a jakieś 3 miesiące temu grałem na nim chyba z 1,5 miesiąca. Więc teraz nie za bardzo mam pomysł co jest nie tak. Zwłaszcza, że log jest nieco osobliwy.
Argus tex pack (Photorealistic zone)
Pollux skin pack
Interactive music mod + patch
Sky4CE Skygraphics 2.0
Amk 1.4 addon: clear sky dynamic music (domyślnie dynamiczna muzyka w amk jest z unreal tournament, hl2, quake i innych gier a ten addon zmienia ją na tą z czystego nieba.
Bump mapped 1935 Alpha hand texture, czyli po ludzku - skin dłoni z alphy 1935 z bumpmapą.
Akame's sound mod (warto ściągnąć zajmuje tylko niecałe 3mb a dodaje o wiele lepsze dźwięki broni)
AMK Weather addon (czy jakoś tak, nie pamiętam nazwy) - Zmienia całkowicie pogodę, w paczce są configi user.ltx i różne presety ja mam mist, preset ten daje ponurą i mroczną pogodę, rzadko kiedy jest jasno
Poza AMK modem i patchem mam także:...Tak więc polecam każdemu AMK i mody wymienione powyżej
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości