Moderator: Realkriss

sola sideris napisał(a):Eeee. jak dla mnie to na początek XXI wieku w Zonie same gnaty z Arsenal Mod wystarczają, ew. jakieś współczesne giwery i kamizely. Tu się zgadzam z Crisusem. Może w Stalker 9 "Powrót Strieloka" to będzie lepiej pasował nano-pancerz, i dojdą jakieś lasery itp. Tak na mój łeb to ta gra potrzebuje naprawde dobrze rozbudowanego trybu TPP, np. takiego jaki zrobili w grze Iron Storm (niby staroć a naprawdę dopracowana "obsługa" swojej postaci. Można strzelać naprawdę precyzyjnie widząc swojego bohatera w pełnym rynsztunku i szybko w każdej chwili przełącać na FPP ( pomijam mod TPP dla Stalkera, bo jest on bardzo uproszczony). Dziwi mnie że chłoptasie z GSC jeszcze czegoś takiego nie wprowadzili, przecież większość uroku z gry to "customizacja", bronie i pancerz, który chce się oglądać i rozkoszować tym.

Hssiss napisał(a):Czy widzisz gdzieś w moim poście, żebym prosił o kolejną tonę nowej broni, amunicji czy kombinezonów, a zwłaszcza jakiś laserów?
Wprowadzenie nano-pancerza do moda to nie był mój pomysł, poza tym Witcher na wcześniejszych stronach pokazywał printscreeny z "nowym" nano - więc o ile w ostatniej chwili pomysłu nie porzuci to i w tym modzie nano się znajdzie.
Pytałem o broń ciężką bo zauważyłem, że udźwig pozostałych kombinezonów (80-120kg) jest daleko
za nano-pancerzem (180kg udźwigu), który sam jest bardziej podobny pod tym względem do egzoszkieletów (200-2xxkg). Więc zastanawia mnie czemu nie można w nim nosić PKM/MG3 skoro wpływa on na siłę postaci.
Bo jeśli nanopancerz ma być czymś co składa się z pierdyliarda inteligentnych kieszeni na każdą okazję, które same wiedzą kiedy mają zrobić się głębsze i ekranować grawitację to przepraszam bardzo.
A co do współczesnych giwer: Kriss Super V, FN F2000, M4, AK-107, FN P90, MP7, LR-300.
Jeszcze ci mało? Dla ciebie broń której konstrukcja ma niewiele więcej niż 5-10 lat jest już stara?
Litości.

Powróć do Konkursy, rankingi, ogłoszenia parafialne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości