CrisuSPW napisał(a):No cóż... Mam pewien raport z frontu.
Odpaliłem Soljankę - ale jedynie przy użyciu cracka, więc to rozwiązanie nie jest fajne bo skoro u mnie są tego typu problemy to z pewnością wielu użytkowników zastosuje to wyjście, a modyfikacja wymagająca do poprawnego działania cracka to jakaś kpina.
CrisuSPW napisał(a):Poza tym... Trurl, od teraz lepiej nie podawaj swojego exe bo doszedłem, że jest nie jest to oryginał, a nieznacznie przerobiony crack. Sprawdziłem to tak pod względem wagi pliku jak i wybebeszając go od środka.
tedyt napisał(a):Witam:) Mam problem- wyłączyłem mózgozwęglacz i umiem znaleźć wyjścia z radaruDroga którą przyszedłem nagle się kończy....Pomocy

CrisuSPW napisał(a):Mam też pytanko w kwestii modyfikowanego dll'a. Kiedyś gdzieś czytałem, że by odpowiednio dostosować rozwiązania w broni bądź optyce (niedostępne poprzez configi i skrypty) trzeba edytować właśnie odpowiedni dll. Czy to zostało tutaj zastosowane? Błąd, który miałem zawierał słowo "scope", tak więc chyba to sugeruje, że lunety/a dostały dodatkowe modyfikacje. I teraz pytanko - jeśli dobrze kojarzę to jakie modyfikacje konkretniej zostały zrobione właśnie w tym dll'u...?

djcycu napisał(a):A mógł byś mi Trurl3 Powiedzieć jak wrócić do zwykłego huda? Albo wyciąć mi wszystko czym podmienić hud który zamieściłeś w dodatkach? Bo skompilowałem całość i juz nie mam podstawki...

CrisuSPW napisał(a):Hmm, może takie szybkie pytanko bo mykam już do wyrka...
Jakaś szacowana, przybliżona data ukończenia spolszczenia?

djcycu napisał(a):Dzięki
***FATAL***: Too many lmap-textures (limit: 8 textures or 32M).
* [ D3D ]: textures[399597 K]
* [x-ray]: crt heap[344486 K], process heap[538432 K], game lua[46037 K], engine lua[257 K], render[0 K]
* [x-ray]: economy: strings[12204 K], smem[28220 K]
Jak temu zaradzić? Gram na statyku, rozdziałce 1024x786, bez antialiasingu i na najwyższych detalach bo minimalne i tak nic nie dały.
djcycu napisał(a):PS: W niektórych aplikacjach zamiast liter mam dziwne krzaki albo dziwne czcionki, okna są jakby z innych tekstur. Dzieje się to właśnie po tych wyrzutach do systemu.

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 0 gości